uzunca yazmıştım ama silinmiş
özet geçeyim ben evliliğime eşime düşkün olayım ama zaman zaman arkadaslarımlada zaman geçireyim
bi işim oldugunda süreklı ızın alma gibi bi derdim olmasın ki bu çok sacma ben evımdeyken dahi ben çıkıyorum der çıkardım
şimdi cok sacma gelıyo eşime şu işim var halletmem lazım şuraya gidicem falan demek.hoş zaten birlikte gidelım sen nıye benı yanında ıstemıyosun vs vs. gibi konuşuyo
bazen çok ideal bi eş bana yardım ediyo,sevgi dolu ilgili çok eglencelı ama bu yetmıyo çünkü 1 kişiyle ve çekırdek aileyle yaşayamam ben.bide iş çevrem var hepsi bu.
arkadas istemıyo sosyalleşmek ıstemıyor
sosyalleşelım dedigimde kalabalık aileleerımız var onlarla gezerız kan bağı olmayan insanlara güvenmem ben diyo.
benım cok güzel bi kız arkadas grubum vardı hepsi dagıldı.ozaman sevgılımız yok diye üzülürdük şuanda o ortamı cok cok özlüyorum..
bazen kendımıe kızıyorum elindekıyle yetin mutlu ol sana düşkün bi eşin var ve ikimizin birlikte yapacagı herseye ok der.
bazende diyorum ben esırmıyım ben böyle büyümedım buna nereye kadar nasıl katlanıcam.değişim beklemek boş hayal gibi geliyo
belkı törpüleyıp rayına oturtabılırım diyorum ama sonrada boş hayal kurma o böyle biri işine gelıyosa diyorum.
mesela bu aksam iş yemegı var anneme gidicem hemen kız arkadaısmı aradım iftar sonrası çaya gel diye.
bu benım için çok basit bi görüşmeyken,onun için vayyy arkamdan işler çeviriyosun ben sana yetmıyomuyum bırak şu insanları görüşme bilmem ne.bi sürü olay..
bazen bayanları yalan söylemeye iten erkekler bu tarz yalanları kesınlıkle hak etmıs oluyorlar,ona söyledıgım küçük yalanlardan asla pişman degilim ve vicdan azabı duymuyorum
Siz çok birşey istemiyorsunuz ki, birey olmanın gerekleri bunlar.
Bir arkadaşınızla bir yerlerde oturacakken bunu söylemeyi izin olarak görmemek ve izin cümleleri kurmamak lazım. Oturabilir miyim değil, biz X le buluştuk biraz gecikeceğim merak etme gibi.
Bende dipdibe boğan bir yaşamdan hiç hoşlanmadığım için sizi çok iyi anlıyorum.