İdeal evlilik yaşı ve ideal doğum yaşı

Cinsel ihtiyaç için illa evlenmen mi gerek sanıyorsun? enteresan.

Burada herkese göre yorum yapmak zorunda değilim. Ülkemizindeki çoğu kadın ve inançları yüzünden zinaya yaklaşmayan kişiler için yaptım yorumumu.
Evet benim için illa evlilik şart günah işlemek istemiyorum. Çok enteresan değil mi Allah’ın Kuran’ın emirlerini uygulamam
Ben size veya bunu yapan insanlara laf söylemedim haddimde değil. Ama dini konular yasak diye kipleyenlere sevgiler

Bana göre ideal yaş insanın kendini hazır ettiğidir sırf evlenmiş olmak için evlenmemek gerekir ben 27de evlendim 28de bebeğim oldu okul iş derken anca bu vakit oldu bilsem daha önce evlenirdim yaş ilerledikçe hamilelik de vücudun toparlanması da zor oluyor.. Hele 35 sonrası hamilelik için hem riskli hem de yumurta rezervinin çok azalmasından ötürü hamile kalmanın kolay olmadığı yaşlar.. Biyolojik saat diye bir şey duymadınız sanırım.. Ama herkes anne olmak zorunda değil benim için öncelik değil derseniz neden olmasın..

46 yaşında bir tanıdığım var, arkadaşımın ablası, kadın 39 yaşında ilk evliliğini gerçekleştirdi, kocası da 52 yaşındaydı evlendiğinde, şimdi 59 yaşında kocası, bu yıl kocasıyla 5 ay kıbrısa gitti, döndüğünde hamilelik haberini verdi. Kadın çok mutlu şimdi, kocası da çok düşkün. Kadın bekledi bekledi sonunda mutluluğu buldu. Hiç bir tıbbı mudahle almadan hamile kalmış, kendisi anlattı , bakın 46 yaşında 46 ...

46 yaşında bir tanıdığım var, arkadaşımın ablası, kadın 39 yaşında ilk evliliğini gerçekleştirdi, kocası da 52 yaşındaydı evlendiğinde, şimdi 59 yaşında kocası, bu yıl kocasıyla 5 ay kıbrısa gitti, döndüğünde hamilelik haberini verdi. Kadın çok mutlu şimdi, kocası da çok düşkün. Kadın bekledi bekledi sonunda mutluluğu buldu. Hiç bir tıbbı mudahle almadan hamile kalmış, kendisi anlattı , bakın 46 yaşında 46 ...
Sizce gerçekten tıbbı mudahle almadan mı gebe kalmıstır ? Düsündüm pek aklıma yatmadı

Ben 25te evlendim eşimle çok anlaşarak 5 yıl flörtün üstüne .. ama ilk yıllarda çocuk çooookk uzak geliyordu son bir yıldır da istiyorum olmuyor o ayrı.. ama ilk 3 yıl korundum hala da pişman değilim 24-25 yaş anne olmak i.in ideal diyenler çocuksuz hayatta hiç mi yapmak istediğiniz şeyler yok.. yurtiçi-yurtdışı seyahatlar ne bilim sosyal aktivite vs.. bir çiftin anne-baba olmadan önce karı-koca hayatını çok iyi yaşaması gerektiğini düşünüyorum..sayısız tatiller yaptıj yurtdışı seyahtlar başbaşa olmak da o kadar keyifliki.yapmak istediğim çooook şey var ama 29 yaşındayım çocuk düşünüyorum artık çok fazla aratmadan verir rabbim çocukları da seviyorum çünki..ama bu yıllları da gezmeden tozmadan geçiremezdim çocukla da çok fazla mümkün olmuyor birebirdeki gibi...bu konu biraz kişisel sanırım kişinin hayattan beklentisiyle alakalı

doğal yoldan mı olmuş yani

Back
X