İdeal Kilo Yolculuğunda Motivasyonun Önemi

Sabah kepek ekmeği ile kahvaltı
Öğlen 3 poğaça,1dilim kek
Akşam 1 elma

Yaklaşık 750 kalori aldım
1saat tempolu yürüdüm 300 kalori gitti

Pantolonların bol geliyorrrrrr he he

sabah kepek ekmeği ile kahvaltı

öğlen kuşbaşılı pide=673 kalori
akşam :yarım muz

bugün biraz fazla kalori aldım,napalım her gece aç yatıyorum

bugün b-fit' e gittim ayrıca:300 kaloride ordan gitti.

kalori cetvelime göre 8 günde 1.700 kg vermişim.günde yaklaşık 200 gr veriyorum

bugün CLA kullanmaya başladım,hem alınan hemde mevcut yağların yakılmasını sağlıyormuş,CLA dan sonra olan farklılıkları da yazarım

Eveeetttt yine bugün iradeli bir gün geçirdik,ne kadar kilo almıştım ya,ver ver bitmedi,daha millet farkedemedi bile kilo verdiğimi.neyse yapacak birşey yok,yerken düşünüleceksiniz bunlar,

Öğlen biraz bulgur pilavı ve bir kaşık barbunya
Akşam 1adet tuzlu kurabiye

Bugün spor falan yok valla,

Akşamüzeri 4 gibi çorba ve salata
Akşam 1 armut

Bugün çok iş yaptım spor yok

69 kiloyuuuuuummmmmm :46::46::46:

Bugün yine 600 kalori civarında aldım,200 gr vermiş oldum,1ay önce iliklenmeyen pantolonumu denedim oldu,biraz sıkıyor ama haftaya daha rahat olacak:9::9:

Öğlen malesef İskender döner,yarım kase çorba
Akşam yemedim valla hala Tokum,

Leslie ile 3 mil yaptım,

Öğlen köfte piyaz ayran ve biraz ayran
Akşam yemedim

Leslie ile 3 mil yaptım

Öğleye doğru arkadaşlarla kahvaltı yaptık dışarıda,hiç kısıtlamadan yedim,akşamda yemedim bol bol su içtim

B-fit'e gittim,

Bugün ayran detoksu na başladım.69 kilo ile.yarında detoks var.bakalım nasıl gelişmeler olacak.birazdan da Leslie ile 3 mil yapıcam.salı günü 5 günde 5 kilo diyetine başlayacağım.
Ilk gün sadece haşlanmış patates
2.gün sadece haşlanmış sebze
3.gün sadece ızgara et
4.gün sadece meyve
5.gün sadece yumurta

Bana çok zorlar gibi gelmedi.üstelik hepsi sınırsız.diyet kola,çay, kahve serbest

Bugün ayran detoksu nun 2.günü sabah normal kahvaltı olduğu için çok zorlanmadı. Ama akşama doğru acıkıyor insan.olsun o acıkma hissi zayıflığı hatırlatıyor bana.spor için de b fit e gidicem bugün.

Geçen gün tv de dinledim.diyet yaparken arada tatlı kaçamakları yapıyoruz ya onuda kalori olarak hesaplayıp fazla birşey değil diyoruz. Ancak o tatlının etkisi sadece kalori olmuyor. Vücut o tatlıyı alıp direk yağ olarak depoluyormuş. Sadece spor yapan kas yoğunluğu fazla olan kişilerde vücut direk yakıyormu ş .o yüzden spor çooook önemli.

Ayran detoksu yeşil mercimek,nohut,bulgur ve yoğurttan oluşuyor,ama ben içine 1demet dereotu,çörek otu ve kuru nane koydum

Uzmanlar istediğiniz kadar aç kalın,spor yapın su içmezseniz yağlar atılamaz diyor,bende günde en az iki litre su içiyorummmmm,:51:

Ayran detoksu bitti.ama dün bir hayli zorlandım. Yine defile yaptım akşam kendime.olmayan bütün elbise lerimi denedim. Daha bir motive oldum.diyet zayıflığı nca bitecek diye bir şey yok. Bundan sonra böyle.

Ayran detoksu bitti.ama dün bir hayli zorlandım. Yine defile yaptım akşam kendime.olmayan bütün elbise lerimi denedim. Daha bir motive oldum.diyet zayıflığı nca bitecek diye bir şey yok. Bundan sonra böyle.

Sen ne müthiş bi insansın! Bana inanılmaz gaz verdi bu yazdıkların. Ben de "sağlıklı beslenme" reformumun 4. günündeyim. Fakat zamanında öyle sağlıksız beslenmişim ki bugün biraz zorlandım açıkçası. O yüzden iki parça çikolata yiyip vücuduma "bak hiç bişey yasak değil ama ölçülü olucak anlaştıkmı..." dedim. Sanırım anlaştık :) bundan sonra her gün, yazmasam da, seni takip edicem. Lütfen her hafta verdiğin kiloları da yaz. 69'a düştüğünü okuduğumda yüzümdeki tebessümü görmeliydin :)

Sen ne müthiş bi insansın! Bana inanılmaz gaz verdi bu yazdıkların. Ben de "sağlıklı beslenme" reformumun 4. günündeyim. Fakat zamanında öyle sağlıksız beslenmişim ki bugün biraz zorlandım açıkçası. O yüzden iki parça çikolata yiyip vücuduma "bak hiç bişey yasak değil ama ölçülü olucak anlaştıkmı..." dedim. Sanırım anlaştık :) bundan sonra her gün, yazmasam da, seni takip edicem. Lütfen her hafta verdiğin kiloları da yaz. 69'a düştüğünü okuduğumda yüzümdeki tebessümü görmeliydin :)

Ha ha ha teşekkür ederim,seninde yazdıkların bana iyi geldi,herşeyin başı motivasyon,

Öğlen soslu köfte,ekmek ve ayran
Akşam kırmızı lahana salatası

Toplam 750 kalori civarı aldım
1saat tempolu yürüdüm 300 kalori gitti

Böylece yine bugün 200 gr vermiş oldummmmm

Ayran detoksu işe yaramamışsa diye korkumdan tartılamadım,yarın sabah tartılıp yazarım,:44:

Ben ara öğünler yapmıyorum,ara öğün beni daha çok acıktırıyor,aklıma sürekli birşeyler yemem gerektiği geliyor,böyle uzun öğün araları verince,o mide kazıntısına alışmayı ve sabrı öğrendim,ilk defa ara öğünsüz diyet yapıyorum ve ilk defa aklım yemekte değil.:20:

68 kiloyummmmmmm

Bu ayran detoksu bende bir işe yaramadı.sanırım diyete yeni başlayanlara etkili.yani vücuttaki ödem gidiyor.benim 1.5 ay oldu ödem falan yoktu tabi.zaten haftada 1 kilo veriyordu m.

sabah iki diyet ekmeği ile tost
Bol bol su

L carnitinimi aldım.sporun daha etkili olmasını ve yağ yakımını sağlıyor.

68 kiloyummmmmmm

Bu ayran detoksu bende bir işe yaramadı.sanırım diyete yeni başlayanlara etkili.yani vücuttaki ödem gidiyor.benim 1.5 ay oldu ödem falan yoktu tabi.zaten haftada 1 kilo veriyordu m.

sabah iki diyet ekmeği ile tost
Bol bol su

L carnitinimi aldım.sporun daha etkili olmasını ve yağ yakımını sağlıyor.

68 harika! İdolümsün :) bende iki dilim kepekli ekmek, lor peynir ve bir bardak tarçınlı sütle kahvaltı yaptım.

Back
X