İdeal Kilo Yolculuğunda Motivasyonun Önemi

Hava çok soğumuş,bizim sinema işi yattı,ablamla gezecektik bir de,ama bu havada mümkün değil,

Mısır'da yememiş olucam böylece:8::8::8::8:

💃💃💃 oh oohhh! Kaloriler cepte kaldı,
ben şimdi avm den çıkıyorum, götürdüm valla👎

Nasıl bu kadar hızlı kilo verebiliyorsunuz yaa😔bende bir şey mi var acaba?
2 haftadır diyet, spor. Sonuç 600gr :(

Canım kesinlikle vücudunun o anki durumuyla ilgili. Geçen yıl diyetistene gitmiştim ve ilk 2 hafta bırak kilo vermeyi almıştım bile. Ama azmedip zayıflamıştım. Sakın pes etme!

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.bu diyet işi tamamen motivasyon.her akşam diyet günlükleri okuyorum.bunlar beni motive ediyor.ama süreklilik lazım.bakalım bizim kızlar ne yapmışlar bugün diyebileceğimiz bir topic olsun.çoğu amacına ulaşamayan ,bırakılan günlükler gibi olmasın.ben şahsen kararlı biriyim,hergün yazmaya çalışırım.

Bugün b fit e gittim.kahvaltıdan sonra birşey yemedim. Birazdan öğle yemeği yiyeceğim.akşam yemem artık

Bu arada 67 olmuşum.bu hafta daha hızlı gitti sanki.bence yine sporun etkisi.

67 mi... müthiş! Bu yaz harika olucak! :))

Canım kesinlikle vücudunun o anki durumuyla ilgili. Geçen yıl diyetistene gitmiştim ve ilk 2 hafta bırak kilo vermeyi almıştım bile. Ama azmedip zayıflamıştım. Sakın pes etme!

😳gerçekten mi?
Böyle söyleyince birileri, motivasyonum artıyor, çok teşekkür ederim. Yılmak yok o halde ;)

bence dıyet sayfaları tamda burası gıbı olmalı..
sadece ne yedıgını ve kac kılo verdıgını yazanların olduğu sayfalar cok sıkıcı ve sevk yok..
buyuzden ben ya dıyet başarı öykulerını okuyorum..
yada oncesı sonrası fotolara bakıyorum..
motıvasyon kaybolmuyor böylece..

Kesinlikle motivasyon çok ama çok önemli. Sabah akşam burdayım ben. Yoksa darlanıp diyeti bırakma ihtimalim oldukça yüksek.

😳gerçekten mi?
Böyle söyleyince birileri, motivasyonum artıyor, çok teşekkür ederim. Yılmak yok o halde ;)
Asla asla bak daha yaza çok uzun bi zaman var. Tiril tiril elbiselerimizle sokaklarda salınacağız daha :) hem bunu diyet olarak düşünme. "Ben beslenme alışkanlığımı değiştiriyorum ve sağlıklı yaşama adım atıyorum." diye kabul et. Böylece vücudun strese girmez. Biz farkında olmasak da diyetlerdeki sıkı yasaklar vücudu strese sokup kilo kaybının olmasını engelliyomuş. O yüzden ben 2 gün arka arkaya çikolatadan başka bişey düşünemez hale gelince açıp 1 paket yiyorum. Ama napıyorum "sağlıklı yağlar yok bunda ve vücudumda kalmamalı, o yüzden akşam değil gündüz saatlerinde yemeliyim." diyorum. Mesela ayıptır söylemesi dün misafirler meyveli pasta getirmiş ve ben hayır diyemem normalde ama akşam 9du, yemedim o yüzden. Fakat sabah pasta diyerek uyandım :) bu sebeple ılık suyumu içim 20 dakika kadar sonra da pasta yedim. İşkenceye çevirme, strese girme. Herşeyi başarabiliriz, biz kadınız! :)

Asla asla bak daha yaza çok uzun bi zaman var. Tiril tiril elbiselerimizle sokaklarda salınacağız daha :) hem bunu diyet olarak düşünme. "Ben beslenme alışkanlığımı değiştiriyorum ve sağlıklı yaşama adım atıyorum." diye kabul et. Böylece vücudun strese girmez. Biz farkında olmasak da diyetlerdeki sıkı yasaklar vücudu strese sokup kilo kaybının olmasını engelliyomuş. O yüzden ben 2 gün arka arkaya çikolatadan başka bişey düşünemez hale gelince açıp 1 paket yiyorum. Ama napıyorum "sağlıklı yağlar yok bunda ve vücudumda kalmamalı, o yüzden akşam değil gündüz saatlerinde yemeliyim." diyorum. Mesela ayıptır söylemesi dün misafirler meyveli pasta getirmiş ve ben hayır diyemem normalde ama akşam 9du, yemedim o yüzden. Fakat sabah pasta diyerek uyandım :) bu sebeple ılık suyumu içim 20 dakika kadar sonra da pasta yedim. İşkenceye çevirme, strese girme. Herşeyi başarabiliriz, biz kadınız! :)

Canım benim,
Be güzel söylemişsin.
Benim günlüğüm var burda, orada da bu söylediklerini uygulayıp , paylaşacağım.
Çok teşekkür ederim😘😘😘

Merhaba kızlar,
Dün hep dışarıdaydım yazamadım o yüzden,

Kahvaltıda dışarıda olduğu için hiç yasak yoktu,ne istersem yedim
Akşamüzeride 2 kaşık pilav ve benzeye yemeği yedim,başka birşey yemedim
O yorgunlukla leslie bile yaptım,

Yine yaklaşık 1 ay görmediğim arkadaşlarla birlikteydik,beni görünce şok oldular,çok hoşuma gitti doğrusu

Şimdi rahat rahat vitrin gezmek,kendine güvenerek giyinmek varken,tatlılara kebaplara hamburgerlere mi yenilicem Allah aşkına!!!!

Sabah değişik bir kahvaltı yaptım

Lor peynirine yumurta kırıp 1 dilim diyet ekmeği ile yedim
Birazdan leslie yapıcam
Sonra okulllll

Şimdi kırmızı lahana salatası ve fırında yağsız tavuk göğsü yedim,bugünlük yemek olayı bu kadarrrrr

Sabah kepek ekmeği ile kahvaltı mı yaptım
Birazdan bir arkadaşa gidicez. ,orada da abartmadan birşeyler atıştırırım. ,akşam yemiyor um nasıl olsa.

Birde b fit e gittim.

Arkadaşım dan çıktık biraz önce.çok az kalori siz birşeyler yedim.allahtan ısrar eden olmadı. :)

Sabah kepek ekmeği ile kahvaltı yaptım.
Öğlen iskender döner yedim
Akşam yemem artık.

Sporda yapmayacağım bugün.motivasyon yerlerde :(

Bir regl dönemi insanı bu kadar etkiler mi yaaaaa
Nerde o pastaları görüp "bunları nasıl yemişim ya" diyen,hırs dolu,Yemek aklına bile gelmeyen kadın!!!!!
O kadın gitti :26::26::26: bambaşka ,ve daha aç :56: bir kadın geldi,,,,yarı yolda kalmak istemiyorum ne güzel bir düzen kurmuştum kendime,bu durum uzun sürmez umarım,:50::50::50::50:

Nerde o pastaları görüp "bunları nasıl yemişim ya" diyen,hırs dolu,Yemek aklına bile gelmeyen kadın!!!!!
O kadın gitti :26::26::26: bambaşka ,ve daha aç :56: bir kadın geldi,,,,yarı yolda kalmak istemiyorum ne güzel bir düzen kurmuştum kendime,bu durum uzun sürmez umarım,:50::50::50::50:

Çok su iç. Sürekli. Hem sancın olursa ona iyi gelir hem de su içtikçe kendini daha iyi hisseder daha az zararla atlatırsın bu dönemi.

Hoş sana akıl veriyorum ama pazardan beri bende bi acayip oldum. Ama bugün toparladım kendimi. Diyete aynen devam.

Teşekkürler

Bugün kepek ekmeği ile kahvaltı yaptım
Öğlen bir arkadaşla buluştuk.çorba ve sezar salata yedim

Sonra arkadaşımla vitrinleri dolaştık. Kıyafet denedik.o 38 beden giydi giydi çıkardı tabi.

Bende daha çok yolum olduğunu farkettim.böylece motivasyon yerine gelmiş oldu.

Gündüz yediğim kalorisi biraz fazla birşey bile kilo vermeyi durdurdu.ki akşamları yemediğim halde.göbeğim maşallah burnumda.

Canım yemek isterse alışveriş merkezleri ne vurucam kendimi. Bir iki kot deneyin ce aklım başıma gelir.

Bu yazmadığım birkaç günde diyet yapmadım,ama fazla da abartmadım,akşam yine yememeğe çalıştım,bu bir haftalık dönemi ara verdim kabul edip,yine devam ediyorum,kendimi suçlu hissetmiyorum,böyle olması gerekiyordu,fazla yemenin ne kadar rahatsız edici bir his olduğunu yeniden hatırladım,diyet yaparken duyduğum hafiflik ve huzuru özledim,sporun bana ne kadar iyi geldiğini keşfettim

Bugün 2 saat yürüdüm,salata ve yoğurt yedim,

Şimdi hadi bakalım kaldığımız yerden:46:

merhaba,

cla aldım buna ek olarak l carnıtıne kullanmak ıstıyorum bana onerebılecegınız bır marka varmı?

Back
X