Doğuma Hazırlık Idil ada ya karar verdık nasıl bı sıım sızcee

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

delimavi86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
364
16
118
Bolu
Kızlar uzun ugraslar sonucunda kızıma idil ada ismine karar verdıkk!sızce nasıll!aslan burcu olacak kendılerıı!! Idili teyzesı buldu da:))

Kızlar uzun ugraslar sonucunda kızıma idil ada ismine karar verdıkk!sızce nasıll!aslan burcu olacak kendılerıı!! Idili teyzesı buldu da:))

Bence gayet güzel.Bizim de öncelikli seçeneklerimiz arasında Ada ve İdil isimleri ama ben tek isim istiyorum.Bakalım sonunda kararımız ne olacak.Önümüzde daha çok vakit var onun için hala arayış içindeyiz :))

İdil çok hoş bir isim fakat İdil Ada olarak ben pek sevmedim zor geldi söylemesi ama insan zamanla alışır iki isimde güzel:emir_bebek:

tesekuur ederım canım benımm!!soyadımız kalın harfler hep!ıkı tane a var sadece!!dıgerlerı sessız!uyumluoldu gıbıı :))

tesekuur ederım canım benımm!!soyadımız kalın harfler hep!ıkı tane a var sadece!!dıgerlerı sessız!uyumluoldu gıbıı :))

önemli olan sizin içinize sinmesi yoksa milleti dinlerseniz hiç bir ismi seçemezsiniz hep bir farklı yorum gelir iki isimde güzel sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş:nazar:

Her iki isim de bizim seçeneklerimiz arasında idi fakat biz zeynep ada ya karar verdik. Bence İdil ada çok uyumlu olmuş çok beğendim ismiyle büyüsün inşallah :nazar:

Back
X