- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim milletimizle ilgili en iyi tespit ‘balık hafızalı’ olduğumuzdur.Hadi birlik olalım ben oldum sen oldun mu bakim birşey değiştimi.
Twitterda biri yazmış ki zamanında canlı yayınlara bağlananlar şimdi mektup bile atmıyor diye ne doğru yazmış ama
Gercekten cok hadsizce bi yorumdu.. bencede diyemez.Hayatımda bir kez olsun mevcut iktidara oy vermedim. Aksine hiç hazetmiyorum.
Ancak sağduyulu yorum yapanlara eli kanlı demek ne demek? Özelliklede böyle bir gecede yüreği yanan ve her şekilde milletinin yanında olan insanlara sen eli kanlı DİYEMEZSİN. Bu provakasyondan başka bir şey değil.
Ben sizin üst yorumlarınızı okumadım bile. Bana doğru gelmeyen kısmına cevap verdim.Par
Ben de o şehitler neden öldü konusuna girdiğim için siyasete giriyorum ya.
İşinize geldiği gibi yorumlamayın.
Kıskırtsak ne mi oluyor baslık önemini kaybediyor , insanlar birbirine laf sokmaya calıstıkca asıl neden bu baslık altındayız unutuluyor. Farkındaysınız konu altında ister istemez ayrılık yaşanıyo peki niye ? Hepimiz aynı askerlere şehitlere üzülmüyor muyuz? Ne gerek var burda görüslerimizi böğürerek söylemeye.. veya düsüncelere ters yapmaya.. her neyse konu kapanır belli. Tek tük haber burdan alıyorduk burasıda manüpile edilecegi icin onuda alamıycaz..Öff, kışkırsak ne oluyor?
Tankla tüfekle yola mı dökülüyoruz?
Bir bırakın saçma sapan şeyleri ya, resmen birilerinin kelimelerini ezberlemişsiniz.
Yok kışkırtma, yok prokovasyon yapmayın, yedirtmeyiz ettirtmeyiz vs.
20 senedir tv de zaten duyuyoruz bunları, her gün her gece.
Dış mihrabınız iç bilmemneniz vs.
Sonuç ne sonuç?
Sen de suçlusun benim kadar ben de suçluyum o ateşi eden kadar.
Kanıksadığım ‘haa çok şükür sayı artmasın da aman milletime zeval gelmesin’ de deyip, gidenin kanını yerde bıraktığım için.
İbrahim kalın amerikayla telefonda konuşmuş. Erdoğan da trump ile görüşecekmiş bu gece.
Teoride baktığında bizimkiler de hala o kafada.
Siyaset bölümü de var.Dualarımız seninle isimli bir forum var bu sitede bilin istedim
Dua istemekte dini yorum olmuş..Kusura bakmayın da bence siz dini içerik ve dini temenni konularını araştırın???
Eyy millet şehitlere dua istiyorum diye dini konulara girdiğim imalaniyor nasıl bir dönem bu???