Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
idrar tahlilim boyle benim hamile olmadan oncede lokosit yuksekti gebeligin basinda 8 cikti bu sonuclar cok endise vericimi ilac vermemisti doktor 8 ciktiginda bu durumu yasayanlar varmi
Lökosit 14 falandı benim ilaç yazmadı Dr bol su iç 1 hafta sonra gel düzelmemiş olursa ilaç verecem dddi. Aynı gün kültür yaptık. Kültürde üreme olmadı yani enfeksiyon yoktu bi hafta sonra lökositler düşmüştü . Akıntı yapabilir bu oranı dddi de
Lökosit 14 falandı benim ilaç yazmadı Dr bol su iç 1 hafta sonra gel düzelmemiş olursa ilaç verecem dddi. Aynı gün kültür yaptık. Kültürde üreme olmadı yani enfeksiyon yoktu bi hafta sonra lökositler düşmüştü . Akıntı yapabilir bu oranı dddi de
idrar tahlilim boyle benim hamile olmadan oncede lokosit yuksekti gebeligin basinda 8 cikti bu sonuclar cok endise vericimi ilac vermemisti doktor 8 ciktiginda bu durumu yasayanlar varmi Eki Görüntüle 2008826