idrar geldigini hissedemiyorum

ipek-19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
7
1
29
Ben vajina muayenesi oldum bakire misin diye sordu bakire olmadigimi soyledim el ile muayene etti o gunden beri idrarin geldigini hissedemiyorum bayagi acti vajinamin yanaklarini icini inceledi parmagini soktu bepanten krem sur cok actik dedi geri kalmis bir doktordu korkuyorum bi zarar mi verdi

merhaba doktor yerine kasaba gitmiş olabilir misin? ne bepantheni vajinaya yahu

merhaba doktor yerine kasaba gitmiş olabilir misin? ne bepantheni vajinaya yahu
Vajinamin icini inceleyebilmek icin yanaklarini tuttu acti baya sobra dedi vajinani cok actik dudak kisimlarina bepanten sur yara olmasin dedi parmaklarini soktu cok acidi kaba davrandi korkuyorum zarar verdi vajina yapin cok ince dedi apar topar kaldirdi beni masadan

Hay allah.. böyle yaşı geçmiş işi bitmiş dr lara neden gidersiniz ki?? İnşallah bir zarar vermemiştir.. Yarın hemen bir başka dr a gidin.. umarım kalıcı bir hasar yoktur.. geçmiş olsun..

Hay allah.. böyle yaşı geçmiş işi bitmiş dr lara neden gidersiniz ki?? İnşallah bir zarar vermemiştir.. Yarın hemen bir başka dr a gidin.. umarım kalıcı bir hasar yoktur.. geçmiş olsun..

Vajinamin yanaklarini o kadar acti canim yandi vajinamin ustunu kapladi yanaklar duzelmiyor kac gun oldu :KK43:

Vajinamin yanaklarini o kadar acti canim yandi vajinamin ustunu kapladi yanaklar duzelmiyor kac gun oldu :KK43:

Canım bir de üzerinden günler geçirmişsin.. hemen bir dr a git ve durumu anlat.. sonra da gidip o hasta dr u şikayet et.. önce başhekime sonra da ilgili mevkilere..

X