İdrar kan testi betahcg 🙄

Ozgeduruege

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
191
88
13
Artik kafayı yiyeceğim dun kan da 3 sonucunu aldım negatif sabah idrar testi yaptim silik 2. Çizgi ilk kanda cikar sonra idrarda çıkar sonuc bende bir anormalik var sanirim tıp da bir ilk yasatiyorum cok ilginç ... yarin tekrar kan betahcg yapilacak dedi ebe hanim nolcak simdi dun kan da negatif alan BEN bufun idrara gore pozitif ?????

Eklentiler

• Screenshot_20191024-155425_Photo Editor.webp
    Screenshot_20191024-155425_Photo Editor.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 207
  • IMG-20191024-WA0006.webp
    IMG-20191024-WA0006.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 206
2nin üzerindeyse gebelik oluyor çoğunlukla, belli ki yeni oluşmaya başlamış 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırın yükselirse vardır zaten

Testin adi nedir? Ufakta olsa 3 olarak cok azcik var negatifte olsa kan degeriniz ama teste bu deger cikmayabilir de. Belki oyle algiliyor idrsr testi tekrar verip anlarsiniz..
Bidaha verin ya test bozuk ya da olusucak. Olabiliyor boyle durumlar.

Canim sonucun 1 2 cikmamiski tam 3 cikmis bence testi 2 veya 4 gun sonra yenile yukselecektir 😋🙏

Testin adi nedir? Ufakta olsa 3 olarak cok azcik var negatifte olsa kan degeriniz ama teste bu deger cikmayabilir de. Belki oyle algiliyor idrsr testi tekrar verip anlarsiniz..
Bidaha verin ya test bozuk ya da olusucak. Olabiliyor boyle durumlar.
Test in adını yazsam reklama girebilir sanki ama normal eczanedeki 5 tl lık bir test gerci testten teste degisiyor

İnşallah vardır canım 😊 bende 14 aydır bekliyorum o silik çizgiyi görebilmeyi, Allah hepimize nasib etsin
Amin insallah. Benim farklibdurum var suan esim ilk yaptigim teste gore evdeki pozitif biliyor ve ben ona bu olayi diyemedim.. malesef psikolijik savas yasiyorum şuan.. birdaha odrar testine guvenmicem

V
Evet heryerde farkli olabiliyor..insallah gonlunce olur sabahlari tekrar yapip bakarsin canim insallah hakknda sagliklisi hayirlisi olsun
[/QUOTE
Valla birdaha idrar testi almam ben beni yanıltan ilk idrar testi oldu ne yazık ki durumu ben karistrdim simdi ayikla pirincin taşını diyorum 😐😐😐

Back
X