idrar negatif kan negatif ama 5gündür adet olamadım

xx Esoli xx

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
164
164
103
35
Arkadaslar adet günümden 26 gün sonra adet olurdum kendımı bıldım bılelı adetımde sasma olmamıstır ılk defa basıma boyle bısey gelıyo gecıkelı bugun 5 gun oluyo cocuk ıstıyrm ama evde ıdrar testı yaptım negetif kandada yaptrdm 01 cıktı yok yanı ama halen olmadım 10 gun sonra gel dedı doktor tekrar bakalım rahım duvarında kalınlık var bebekte olabıler adetten dolayıda olabılır dedı olamdı tekrar bakarız adet sökücü yazarız dedı anlamadım bekliyorum sımdı moralım bozuk bı yardımcı olabılırmısınız

Arkadaslar adet günümden 26 gün sonra adet olurdum kendımı bıldım bılelı adetımde sasma olmamıstır ılk defa basıma boyle bısey gelıyo gecıkelı bugun 5 gun oluyo cocuk ıstıyrm ama evde ıdrar testı yaptım negetif kandada yaptrdm 01 cıktı yok yanı ama halen olmadım 10 gun sonra gel dedı doktor tekrar bakalım rahım duvarında kalınlık var bebekte olabıler adetten dolayıda olabılır dedı olamdı tekrar bakarız adet sökücü yazarız dedı anlamadım bekliyorum sımdı moralım bozuk bı yardımcı olabılırmısınız
canım doktorun dediğini yapıp 10 gün beklemelisin eğer hiç şaşmıyorsa adetin hamilelikten olabilir belki :)

Hiç bilmiyorum bebeğim ya sinirlerim bozuldu bir taraftanda korkuyorum başka bişey çıkar diye

Gecen ay ben de yasadim adetim 6 gun gecikti ki hic gecikmezdi.evde test yaptim negatif.s onra saglik ocaginda kan tahlili verdim negatif.hastaneye gittim muayene olmak icin tekrar bakildi kana negatif.doktor ultrasonla bakti temiz dedi.adetimi beklememi olmazsam adet sokturucu verecegini soyledi.iki uc gun sonra adetim geldi. Hem sicaklar hem de sinav stresi etkiledi. Siz yine bekleyin moralinizi bozmayin Allahin izniyle birsey olmaz.

Merhaba benimde adetim 10 gün geçti çikolata kisti var gecikmeler oluyor ama bukadar olmamıştı hiç dün test yaptım evde negatif geç döllenme olabilir mi anlamadım çok istyorum gebeliği 3 yıllık evliyim

Back
X