İdrar pozitif kan negatif

3bebeannesi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
81
20
8
31
Merhaba kızlar geçen gün yazmıştım yine idrar pozitif çıktı diye kan vermiştim 2 çıkmış çok üzüldüm çok inanmıştım hamile olduğuma şuan da 8 gün var adete idrarı yaptığım da 10 gün vardı adete ebeye gösterim idrarı hamilesin kesinlikle demişti ama hüsrana uğradım başına gelen var mı acaba bu arada benim yumurtlama erken oluyor regli biter bitmez yani 2.günü başlıyor yumurtlama ilk yaptığım testlerde hemen çıkmıştı erken olan da idrara değer değmez çıktı pozitif

Eklentiler

• 3573611C-AB91-42C0-B19C-79D84FFE536F.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 116
Merhbaa diğer testlerde de silik gözüküyor gibi siz yine de her ihtimale karşı adet haftası gecikirse yine bakın

Merhbaa diğer testlerde de silik gözüküyor gibi siz yine de her ihtimale karşı adet haftası gecikirse yine bakın
Şaşırdım açıkçası çünkü erken test saniyeler içinde pozitif verdi hatta ebe kesin hamilesin dedi üzüldüm yani kan negatif çıkınca çünkü idrar gerçekten çok koyu çıktı

Erken gebelik testlerinde days comfort markaydı sanırım suya tutunca bile pozitif çıkmıştı burada birisinde. O marka mıydı?

Şaşırdım açıkçası çünkü erken test saniyeler içinde pozitif verdi hatta ebe kesin hamilesin dedi üzüldüm yani kan negatif çıkınca çünkü idrar gerçekten çok koyu çıktı
Artimed iyi bir marka diye biliyorum ama bence biraz daha bekleyin mesela haftaya tekrar test yapin

Şimdi tekrar yaptım negatif verdi sonucu anlayamadım valla yalancı pozitif galiba
Bu sürede her hangi bir kanamaniz oldu mu şaşırtıcı bir durum diğer 3 testte pozitif görünüyor şuan negatif diyorsunuz anlayamadım bişey ama bence adet günü mü bekleyin bende merak ettim şimdi bana da yazın hatta

Erken gebelik benim de pozitif çıkmıştı hem de çok koyuydu ama yanlıştı.

Oğlumda çok sılık kaset teste 4 gün kala kanda negatıf dedıler ıdrar pozıtıftı ertesı gün başka yerde verdım pozıtıf çıktı kan verdıgınız yerı degıstırın bırazdaha bekleyin

Bakalım 2 gün kaldı bat a sağlık ocağında verdim ama pazartesiye kaldı artık pazartesi de olmam lazım zaten hayırlısı bakalım şuan adet olucak gibiyim ama adetle gebelik belirtisi aynı olduğu için ayırt edemiyorum şuan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…