• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar pozitif sonra negatif

Seydayaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
18
8
1
27
Selam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı.

8 dpo dayım kasık ve bel ağrım var ara ara göğüslerm şiş adete 5/6 gün var.

Kanda 0.1 çıktı. Varmı aynı durumı yaşayan yardımcı olursanız

Eklentiler

• IMG_7085.webp
    IMG_7085.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 352
Selam arkadaşlar bugün test yaptım sabah testim pozitif çıktı anında, sonra güvenemeyip bidaha aldım oda negatif çıktı.

Test markan ne cnm

Benimde ilk yaptığım prodoctor pozitif çıktı,2 gün sonra freely ile yaptım negatif çıktı. Henüz kan vermedim ama hangisi yanlış bilemedim bende

Merhaba benimde aynı şey oldu 🙄 3 gün önce test yaptım çok silik çıktı
Bugün tekrarladım ondan biraz daha belirgindi. Bugün kan testi verdim 0.5 çıktı

Eklentiler

• IMG_20251020_090404.webp
    IMG_20251020_090404.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 281
Bugün bata 1 gün var test böyle kızlar 5-6 dakikada böyle oldu ne diyosunuz

Eklentiler

• IMG_7199.webp
    IMG_7199.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 260

Kanda 0.1 çıktı ama hamilesiniz demi ben yanlış anlamadım umarım çünkü benimde idrarda pozitif çıktı kan verdim 0.2 çıktı

Kanda 0.1 çıktı ama hamilesiniz demi ben yanlış anlamadım umarım çünkü benimde idrarda pozitif çıktı kan verdim 0.2 çıktı
Hayır kanda 0.01 çıkması normal insanlarla aynı negatif ben ondan 1 hafta sonra bidaha kan testi verdim inandığın için orda pozitif çıktı 50.48 ile

Hayır kanda 0.01 çıkması normal insanlarla aynı negatif ben ondan 1 hafta sonra bidaha kan testi verdim inandığın için orda pozitif çıktı 50.48 ile
Yani demek istediğim belirtileriniz vardı ilk kan 0.1 çıktı belirtiler devam edince 1 hafta sonra yeniden kan verdiniz 50 çıktı sormak istediğim şey adetiniz gecikmiş miydi

Back
X