- Konu Sahibi Ceydaerhan
-
Merhaba arkadaslar
Cok moralim bozuk5+5 gunluk hamileyim bu aksam 2 kere tuvalete gittim. Idarimi yaptiktan sonra tuvalet kagidiyla sildim koyu sari sanki acik kahverengi gibi bir leke geldi. Ama pedde bisey yoktu. Sonra gene tuvalete gittim yine sildim peceteyle yine ayni leke geldi ama yine pedde bisey yok. Sizce ne olabilir bu? Acaba idrarimda mi bi problem var cunku sadece peceteye geliyor yoksa kanamam mi varda lekelenme basladi. Off yaa nerden cikti bu simdi
hemen doktora git canım
Sence kotu birseye mi delalet bu? Ama pedde hic yok
canım bence hemen git arkadaşım aynısını yaşadım çünkü
Aynen benim anlattigim gibi mi olmustu arkadasina da
ben aynısını yaşamıştım ama benim doğuma az kala senin tabi yeni hamilelik ama sen ihmal etme beni dinle git olur mu tatlım
Yarin gidicem acile insallah bisey cikmaz
Güzelim hiç ihmal etme.Bebekle ilgili bir sıkıntıda olabilir.Ama eger idrarından geliyorsa böbreklerle ilgili sıkıntında olabilir.Benimde oluyordu .Kum döküyor olabilirsin.Şimdiden önlemini al derim ben.Sadece idrarını yapıp sildiginde geliyorsa eger benim ki gibidir büyük bir ihtimalle.Rabbim acil şifa versin.
Tesekkur ederim cvbin icin inan hic aklima dahi gelmemisti bu da bir ihtimal sonucta. Aynen dedigin gibi idrarimi bitiriyorum silince birincisinde 2 damla. Ikincisinde bir damla geldi peceteye ama pedde bisey yoktu. Insallah onemli birsey degildir cok korkuyorum
doktora gitmedin mi canım daha
Tr deki annemin dr unu aradim eger idrar yaptikca bikac damla geliyorsa buyutulucek bisey degil dedi. Ama yarin acile git ultrasonla karnindan yada alttan baksinlar eger bebegi buna ragmengoremezlerse kan tahlili yaptir. Sakin orada ameliyat olma tr ye geldi hemen. Hamile kalabilmek ayri dert onu karninda tasimak dogurup kucagina almak. Rabbim sabir versin herkese insallah cumlemiz bebislerimizi kucagimiza aliriz.
Canim sonuc noldu?
benimde bugun boyle bise oldu ama kahverengi t.kagidina silince leke gibi..abartilcak birsey gibi degil ama onceden dusugum oldu oyuzden korkuyorum
Valla canim iki kere yasadim bu lekeyi. O gunden beride bir daha oyle bir leke gelmedi cok sukur. Ama sen surekli kontrol et. Bol su ic ve idrarini yaptiktan sonra ilik suyla yika guzelce kurula. Tuvalet kagidi yerine hani mutfak havlusu olan peceteler var ya onlar daha kalin onlarla kurula. Cunku farkinda olmadan tuvalet kagidi genital bolgende kalabiliyor bir parcada olsa. Bu enfeksiyona yol acabiliyormus dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?