• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar tahlili sonucuma bakar mısınız 34 hafta hamilelik

asdasdws

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
1.171
556
38
28
Kizlar bakar mısınız ca70 vs ne demek. Hafif idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor. 4 hafta öncede değerlerim böyleydi. Toz içecek verdi içtim 1 ay geçti değişmemiş. Anlayan önerisi olan varsa her türlü yoruma açığım kızlar🫶🏻

Eklentiler

• IMG_2474.webp
    IMG_2474.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 30
Son haftalarda enfeksiyon sık tekrarlar yine ilaç verebilir bol bol su için pamuklu çamaşır giyin, özel yıkama jeliyle yıkayın sabun yerine.

Son haftalarda enfeksiyon sık tekrarlar yine ilaç verebilir bol bol su için pamuklu çamaşır giyin, özel yıkama jeliyle yıkayın sabun yerine.
Merhaba adetimin üzerinden üç gün geçti bugün test yaptım ama bozuk mu yoksa pozitif mi anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz

Eklentiler

• 1000005832.webp
    1000005832.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000005810.webp
    1000005810.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 26
Ca70 yüksek mi oluyor? Pamuklu çamaşır giyiyorum 90’da yıkıyorum. Yetmiyor Ütü yapıyorum. Evde kimseyle aynı tuvalete girmiyorum kendi tuvaletimi ayırdım. Dışarıda zaten asla. Kefir, kızılcık…. Denemediğim şey kalmadı.
Tek İçimlik toz ilaç verdi sadece

Ca70 yüksek mi oluyor? Pamuklu çamaşır giyiyorum 90’da yıkıyorum. Yetmiyor Ütü yapıyorum. Evde kimseyle aynı tuvalete girmiyorum kendi tuvaletimi ayırdım. Dışarıda zaten asla. Kefir, kızılcık…. Denemediğim şey kalmadı.
Tek İçimlik toz ilaç verdi sadece
Tamam o iyi bir antibiyotik stres yapmayın

Back
X