- 25 Aralık 2024
- 332
- 79
- 13
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi normal çıkmışİdrar tahlili ve kan tahlili sonucumu aşağıya ekledim. Anlayan eden varsa fotoğraf ekledim. Bir süreliğine küçük bir şehirdeyim ve doktorumdan memnun değilim. Anlayan varsa yorumlarsa çok memnun olurum. Enf görüyor gibiyim
Kız nasıl normal çıkmış lökosit ve epitel yüksek değil mi biraz sınırından yüksekHepsi normal çıkmış
Ay anlamadım ki gebeyim evet. Herhangi bir belirtim yok.Evet biraz enfeksiyon çıkmış gebe misiniz? Çok yanmanız filan varsa antibiyotik belki verir ama genelde toz olandan veriyorlar
Hafif enfeksiyon gözüküyor ama çok yüksek değil bol bol su için ilerlemesinAy anlamadım ki gebeyim evet. Herhangi bir belirtim yok.(
Evet biraz enfeksiyon çıkmış gebe misiniz? Çok yanmanız filan varsa antibiyotik belki verir ama genelde toz olandan veriyorlar
CanımKız nasıl normal çıkmış lökosit ve epitel yüksek değil mi biraz sınırından yüksek
Benim doktor da enfeksiyon dedi ilaç verdi hatta yanmam kasık ağrım bile vardı belirti vermeden ilerleyebilir dikkat edin . Doktorların bir bir dediği bir dediğini tutmuyorCanım geçen benim lökasit 20 çıktı doktor bu kadarı normal dedi ilaç vermedi ama sürekli su iç dedi
Gebelikte normal mi oluyor acaba geçen 7-8ken bana da enfeksiyon yok demişti . Halbuki gebelik öncesi böyle bir belirti olduğunda enfeksiyon var denmişti. Şimdi yükselince biraz üzüldümCanım geçen benim lökasit 20 çıktı doktor bu kadarı normal dedi ilaç vermedi ama sürekli su iç dedi
Gebe misiniz? Doktordan doktora değişiyor mu bu ya Allah’ım kafayı yiyecegimBenim doktor da enfeksiyon dedi ilaç verdi hatta yanmam kasık ağrım bile vardı belirti vermeden ilerleyebilir dikkat edin . Doktorların bir bir dediği bir dediğini tutmuyor
Evet gebeyim sık sık oluyor baş edemiyorum bende ama sınır lökosit ve epitel 5 veya 8 olmalı diye biliyorum. Yavaş yavaş ilerliyor önce kasık ağrısı yapıyor sonra yanma oluyor ilerleyince bol bol su içinGebe misiniz? Doktordan doktora değişiyor mu bu ya Allah’ım kafayı yiyecegim
Evet benim de geçen öyleydi değerler hemen hemen. Doktor hiçbir şeyin yok demişti. Şimdi biraz yükselmiş üzüldüm. Allah bebeklerimizi ve bizi korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet gebeyim sık sık oluyor baş edemiyorum bende ama sınır lökosit ve epitel 5 veya 8 olmalı diye biliyorum. Yavaş yavaş ilerliyor önce kasık ağrısı yapıyor sonra yanma oluyor ilerleyince bol bol su için
Amin inşallah canım bende fark etmemiştim tesadüfen 28 olduğunu öğrendim bir kaç güne ağrılar da başladı toz olandan kullandım geçti sonra yine tekrarladı su içiyorum ama işteEvet benim de geçen öyleydi değerler hemen hemen. Doktor hiçbir şeyin yok demişti. Şimdi biraz yükselmiş üzüldüm. Allah bebeklerimizi ve bizi korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sizinki kaç aylıkAmin inşallah canım bende fark etmemiştim tesadüfen 28 olduğunu öğrendim bir kaç güne ağrılar da başladı toz olandan kullandım geçti sonra yine tekrarladı su içiyorum ama işteşimdi daha başka ilaç verdi enfeksiyon bebeklere daha riskli olduğu için sürekli baktırıyorum aylık