idrar tahlılinde pozitif

ebrunun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
91
8
96
bugun ıdrar tahlili yaptırdım sonuc poziitif cıktı saglık ocagında hemsırede yaptı emın olmak ıcın sonuc yıne pozıtıf cıktı hemen hastaneye gıttım ultrasonla baktı gebelık yok dedı kan tahlılı yapmadı cunku hastane yenı oldugu ıcın daha gelmemıs kızlar sızce bu durum nedır doktor hemen dıs gebelık olabılır dedı kurtaj olman gerekır dedı ya o kadar cok moralım bozuldukı sevıncımı bıle yasayamadım en son 22 aralıkta adet olmustummm

Moralini bozma canim benim,daha cok erken.. anladigim kadariyla daha gunun gecmemis bile.. once bi sakin ol, sonra adet gununu bekle,eger gelmezse adam gibi bi doktora gorun. Kan testi yapar ve gerekirse ultrasonla muayene eder. Umarim hersey yolunda gider...

ne alaka hemen dış gebelik falan.
hemen kese görünmezki yaa
bi kere değer belli bi seviyelere gelecek ki kese görünsün.
kan tahlilinde çıkınca bile doktorlar bi süre artışı kontrol ediyor yada bi süre sonra için gün veriyor.
bence sen başka hastaneye git kan tahlili yaptır.hemen korkma canım bi kere kesin teşhis konulsun.
ki adet günün bile gelmemiş şu an için 3 haftalık gebesin eğer test pozitfise
ve 5haftalıkken kese görünür.bazen 6 haftaya kadar görülmediği bile olur.

Son düzenleme:
ne tuhaf bir doktormuş hemen dış gebelik kürtaj filan. hamileysen bile görünmez. ben 6 haftalık gittim yeni görünmüştü. başka doktora git canım. beta hcg yaparlar. 2 gün arayla yapılmıştı bana. artmıştı kese görünecek kadar ozaman gitmiştim.

ne tuhaf bir doktormuş hemen dış gebelik kürtaj filan. hamileysen bile görünmez. ben 6 haftalık gittim yeni görünmüştü. başka doktora git canım. beta hcg yaparlar. 2 gün arayla yapılmıştı bana. artmıştı kese görünecek kadar ozaman gitmiştim.
hepınıze tesekkur ederım sabırsızlandıgım ıcın ıdrar yaptım cıft cıktı baska aldım yıne cıft cıktı yerımde duramadım doktor boyle deyınce aglamaktan bı hal oldumm yarın esımle baska hastaneye gıdıp kan tahlılı yaptırıcaz bakalım hormon sayım yuksek cıkacakmııı

hepınıze tesekkur ederım sabırsızlandıgım ıcın ıdrar yaptım cıft cıktı baska aldım yıne cıft cıktı yerımde duramadım doktor boyle deyınce aglamaktan bı hal oldumm yarın esımle baska hastaneye gıdıp kan tahlılı yaptırıcaz bakalım hormon sayım yuksek cıkacakmııı

boşuna kendini yıpratma canım.emin ol doktorun dediğinde hata var.
kan testini yaptır bak göreceksin boşuna üzüldüğünü.

boşuna kendini yıpratma canım.emin ol doktorun dediğinde hata var.
kan testini yaptır bak göreceksin boşuna üzüldüğünü.

sagol canım allah razı olsun benı sevındırdın yuzumu güldürdün cok tesekkur ederım yarın ıns dahada mutlu olacagım gulecegım doktora gıdıp kan tahlılı yaptıracagımm

Canım kesinlikle üzme kendini boş yere çünkü kese 8 haftadan önce görünemeyebilir tatlım sıkma canını az bekleyip iyi bir kadın doğumcuya görün. Bnmde 9 haftalıkken görünmüştü

bugun ıdrar tahlili yaptırdım sonuc poziitif cıktı saglık ocagında hemsırede yaptı emın olmak ıcın sonuc yıne pozıtıf cıktı hemen hastaneye gıttım ultrasonla baktı gebelık yok dedı kan tahlılı yapmadı cunku hastane yenı oldugu ıcın daha gelmemıs kızlar sızce bu durum nedır doktor hemen dıs gebelık olabılır dedı kurtaj olman gerekır dedı ya o kadar cok moralım bozuldukı sevıncımı bıle yasayamadım en son 22 aralıkta adet olmustummm

anlaşılan baya uzman doktormuş :46: arkadaşlarında dediği gibi en iyisi başka doktor :) rabbim hayırlısını versin. aman deyim benim yaptığım hatayı yapıp tek doktorla yetinme. allah sağlıklı gebelikler nasip etsin:)

anlaşılan baya uzman doktormuş :46: Arkadaşlarında dediği gibi en iyisi başka doktor :) rabbim hayırlısını versin. Aman deyim benim yaptığım hatayı yapıp tek doktorla yetinme. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin:)

kızlar doktordan geldım hamıleyımmm bebegım 3 hafta 3 gunlukmusssss:)))

hayırlısı olsun canım çok sevindim. allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah

kızlar doktordan geldım hamıleyımmm bebegım 3 hafta 3 gunlukmusssss:)))

canım çok tebrik ederimmm bak boşuna üzüldün bebişinide üzdünn.
hiç bi zaman tek doktorun dediğine göre hareket etmemek lazım.
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

tesekkur ederım arkadaslar sagolun tesekkur ederım moralımı duzelttınızzzz:)))

Back
X