Diyorsun ki bakabilirdi yani ultrasonda(( başka birine gideceğim illaki değer yükselsin diyor
tesekkurler :) 2.testide yaptim ve oda ayni sekilde cikti ama iki gun oncesine gore sanki silik cizgi biraz daha net :)
Bnde sol taraftan bakmistim var var hsdi bakalim hayirlisi kiizzzz haberini bekliyorum yarinnnn
Kizlar daha adetime 4 gun var ama sol kasigima bastirinca agri oluyo gun icindede kasik agrilarim olmstu zaten
Ins canimm cok istiyorm
Arkadaslar, benim adetim bugunle birlikte 2 hafta gecikti. Dun esimle test alip yaptim ve bir cizgi net bir cizgi silik cikti. Buda pozitif oldugu anlamina geliyormus,fakat okudugum forumlarda bu sonucu alan cogu kisi kan testiyle hamile olmadiklarini ogrenmisler. Benim 1 haftadir goguslerim sis ve ayni zamanda 5 gundur sistitim. Sistiti arastirirken gebeligin sistite neden olabilecegi yazisini gordum. Sistit icin doktorun verdigi bitkisek ilcalari kullaniyorum suan. Yarin yine test yapmayi dusunuyorum.Kan gesti yaptiramadim cunku almanya da yasiyorum ve burda randevu sistemi ile calisiyorlar ve pazartesiye kaldi. ama bana yardimci olursaniz cok sevinirim lutfen:2:
buda testin fotografi.. Umarim hamileyimdir !!
Eki Görüntüle 1012682
Hamile olabilirsin tatlmm addt gunu bekle olmzsan silikte olsa idrarda cikar cnm ins hamilesindir
Bnde ikinciyi dusunuyom tatlim nasipse iki yasinda cocughm var senn ilk mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?