Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar test sonucuma bakar mısınız? fotoğrafları çekip işe geldim gözlüğüm kayıp yardımcı olur musunuz?
Merhaba sabah ilk idrar ile test yaptım 5 dk sonra hızlıca fotoğları çekip işe geldim. şimdi de gözlüğümü bulamıyorum bulanık görüyorum kesin bişey yok diye çevreme de soramıyorum çizgi gölge görebilen var mı?
Merhaba sabah ilk idrar ile test yaptım 5 dk sonra hızlıca fotoğları çekip işe geldim. şimdi de gözlüğümü bulamıyorum bulanık görüyorum kesin bişey yok diye çevreme de soramıyorum çizgi gölge görebilen var mı?