Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 3 gün geciktiGebelik var canim günün gecmismi
Kan testi yaptırabilirsin kaç haftalik olduğunu öğrenirsin hayırlı olsunEvet 3 gün gecikti
cnm doktora git derim ne olur ne olmaz ben 4 haftalıkken lekelenme yaşadım progestan ve 1 hafta evde yatış verdi..Ya benim lekelenmem olmaya basladi nedir bu korkuyorum
Ya benim lekelenmem olmaya basladi nedir bu korkuyorum
Kan verdim yarin sonuc dr buyuk ihtimal adet oluyosun dedi buarada kirmixiya dondu kimyasal gebelik sanirimrahmine yerleşiyodur bebeşin ondan![]()
Normalmis bu durum hcg adetten 1 gun once 8.53 du zaten yukselnemis demekki adetle atilacakama idrar test gayet güzel di :/
ben inanmıyorum saçmalık bu tamam kimyasal gebelik atılıyor adetlede sen kan testini bekle bu arada kanaman nasıl bende yasadım lekelenme olayını 7 8 damla bişi ilk pembe sonr akahverengi ve sarıydı kanda 5 ten yukarsı poztif snn 8 çııkmışNormalmis bu durum hcg adetten 1 gun once 8.53 du zaten yukselnemis demekki adetle atilacak
Bilemiyorum cok uzgunum ama kirmizi yani normal adet basi gibiben inanmıyorum saçmalık bu tamam kimyasal gebelik atılıyor adetlede sen kan testini bekle bu arada kanaman nasıl bende yasadım lekelenme olayını 7 8 damla bişi ilk pembe sonr akahverengi ve sarıydı kanda 5 ten yukarsı poztif snn 8 çııkmış
kimyasal olabilir ozaman :/Bilemiyotum cok uzgunum ama kirmizi yani normal adet badi gibi
Evet orasi oyle ama cok umitliydim hayal kurikligi kotu oldu.. ders oldu adetim 10 gun gecmeden hicbirsey yapmayacagimkimyasal olabilir ozaman :/
çünkü idrar testi gayet güzel çizgi vermişti takipteydim seni.
ben senden çok çok silik çizgi ile ögrendim hamişleligi tutunamamış olabilir. kandada bakılsında da.
üzülme birtanem en azından hamile kalabiliyorsun
ben 4 gun kala ögrendim bebegim o yumurtlama ile ilgili umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın tahmin ediyorum bende evlendikten 1 ay sonra kimyasal yaşadımEvet orasi oyle ama cok umitliydim hayal kurikligi kotu oldu.. ders oldu adetim 10 gun gecmeden hicbirsey yapmayacagim
Cok tesekkur ederim ins bi sonraki ay saglikli bir gebelik yasarimben 4 gun kala ögrendim bebegim o yumurtlama ile ilgili umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın tahmin ediyorum bende evlendikten 1 ay sonra kimyasal yaşadım![]()
inşallah genelde ögle derler kimyasaldan sonra diger ay tutar die inşallah :)Cok tesekkur ederim ins bi sonraki ay saglikli bir gebelik yasarim
Ay insss sen hamilesin duan kabul olur benim icin dua etinşallah genelde ögle derler kimyasaldan sonra diger ay tutar die inşallah :)