İdrar testi bakın ltfn

Agucuk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
162
35
48
???

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    73 KB · Görüntüleme: 208
Normalmis bu durum hcg adetten 1 gun once 8.53 du zaten yukselnemis demekki adetle atilacak
ben inanmıyorum saçmalık bu tamam kimyasal gebelik atılıyor adetlede sen kan testini bekle bu arada kanaman nasıl bende yasadım lekelenme olayını 7 8 damla bişi ilk pembe sonr akahverengi ve sarıydı kanda 5 ten yukarsı poztif snn 8 çııkmış

ben inanmıyorum saçmalık bu tamam kimyasal gebelik atılıyor adetlede sen kan testini bekle bu arada kanaman nasıl bende yasadım lekelenme olayını 7 8 damla bişi ilk pembe sonr akahverengi ve sarıydı kanda 5 ten yukarsı poztif snn 8 çııkmış
Bilemiyorum cok uzgunum ama kirmizi yani normal adet basi gibi

Bilemiyotum cok uzgunum ama kirmizi yani normal adet badi gibi
kimyasal olabilir ozaman :/
çünkü idrar testi gayet güzel çizgi vermişti takipteydim seni.
ben senden çok çok silik çizgi ile ögrendim hamişleligi tutunamamış olabilir. kandada bakılsında da.
üzülme birtanem en azından hamile kalabiliyorsun

kimyasal olabilir ozaman :/
çünkü idrar testi gayet güzel çizgi vermişti takipteydim seni.
ben senden çok çok silik çizgi ile ögrendim hamişleligi tutunamamış olabilir. kandada bakılsında da.
üzülme birtanem en azından hamile kalabiliyorsun
Evet orasi oyle ama cok umitliydim hayal kurikligi kotu oldu.. ders oldu adetim 10 gun gecmeden hicbirsey yapmayacagim

Evet orasi oyle ama cok umitliydim hayal kurikligi kotu oldu.. ders oldu adetim 10 gun gecmeden hicbirsey yapmayacagim
ben 4 gun kala ögrendim bebegim o yumurtlama ile ilgili umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın tahmin ediyorum bende evlendikten 1 ay sonra kimyasal yaşadım :(

Back
X