- 26 Ocak 2021
- 64
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi Medinem0609
Merhaba adetim bir gün geçti bugün 2.gün kaç gün gecikince net pozitif çıkar. Daha test yapmadım ne kadar beklemeliyim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 6. Gün gecikmede negatif vermişti. 10. Gün yaptığımda çok silik bir şekilde pozitifti. 11. Gün kan testi yaptım gebe olduğumu öğrendim. Ama kuzenim 2. Gün gecikmede pozitif görmüştü idrar testindeMerhaba adetim bir gün geçti bugün 2.gün kaç gün gecikince net pozitif çıkar. Daha test yapmadım ne kadar beklemeliyim..
Yani Bi 10 gün beklemek en garantisi sanırım boşuna test alıp negatif görmek istemiyorum ama bian önce öğrenmek istiyor insan.Benim 6. Gün gecikmede negatif vermişti. 10. Gün yaptığımda çok silik bir şekilde pozitifti. 11. Gün kan testi yaptım gebe olduğumu öğrendim. Ama kuzenim 2. Gün gecikmede pozitif görmüştü idrar testinde
Haklısın insan öğrenmek istiyor ama bekle derim benYani Bi 10 gün beklemek en garantisi sanırım boşuna test alıp negatif görmek istemiyorum ama bian önce öğrenmek istiyor insan.
Sonucu buraya da yazar mısın canım merak ettim ilk çocuk muBenimde bugun gecikmemin 3.gunu tam gununde yaptigimda negatifti
Olmazsam birkac gun sonra yapmayi dusunuyorum
Bir cocugum var birde bos gebelik gecirdimSonucu buraya da yazar mısın canım merak ettim ilk çocuk mu
Benim de bir kızım var. 2cide de merak etmem sanıyordum ama hiç değişmiyor bu heyecanBir cocugum var birde bos gebelik gecirdim
Simdide 2 gundur heran adet olucakmisim gibi sancilarim var ama gelen yokk anlamadim
Gercekden hic degismiyor sanki hic yasamamis gibiyim erken gebelik testi aldim idrarimi tutabildigim kadar tutup yapicam bikac saate bakalim hayirlisi olsun artikBenim de bir kızım var. 2cide de merak etmem sanıyordum ama hiç değişmiyor bu heyecan
Bakalım ne çıkacak inşallah hamilesindirGercekden hic degismiyor sanki hic yasamamis gibiyim erken gebelik testi aldim idrarimi tutabildigim kadar tutup yapicam bikac saate bakalim hayirlisi olsun artik
Maleseff canim 3 gun gecikmeyle erken gebelik testiyle olsa kesin cikardi ama negatif yok yaniBakalım ne çıkacak inşallah hamilesindir![]()
Sonuç ne çıktı canımMaleseff canim 3 gun gecikmeyle erken gebelik testiyle olsa kesin cikardi ama negatif yok yani
Negatiff canim neden adet olmuyorm anlamadimSonuç ne çıktı canım
Bazen böyle gecikmeler oluyo belki kist olabilir soğan kürü yap çok iyi geliyor hem gebe kalmayı kokaylaştırıyorNegatiff canim neden adet olmuyorm anlamadim![]()
Haklisin bi doktora goruneyim adet olayim bitsindeBazen böyle gecikmeler oluyo belki kist olabilir soğan kürü yap çok iyi geliyor hem gebe kalmayı kokaylaştırıyor
Adet oldun mu canım merak ettim.Haklisin bi doktora goruneyim adet olayim bitsinde
Insanin pskolojisi bozuluyo gercekden tek cizgi gormektenn artik sıkıldım
Merhaba benimde 3.gun yumurtalamanin 9.gunu yaptim negatif adete birgun kalasi yaptim negatif adetin 2.gunu yaptim negatifti cope attim 10 dk gecmemisti baktim cok silikcizgi var gecersiz diye tekrar yapmadim eğer pazartesiye kadar olmazsam kan vermeyi düşünüyorumMerhaba adetim bir gün geçti bugün 2.gün kaç gün gecikince net pozitif çıkar. Daha test yapmadım ne kadar beklemeliyim..
Ben de pazartesiyi bekliyorum. Koronavirüs olduğu için varsa idrarda görüp emin olmak istiyorum. Benim ilk çocuğumda da geç döllenme olmuştu regl günü yaptığım negatifti sonra sanki çizgi var gibi oldu. 1 hafta geçince anca o koyu çizgiyi gördüm. Şimdi de hala adet olmadım. Haftaya tekrar test yapıcam bence sende hamile olabilirsin. İdrarda bir bak Allah korusun hastaneler tehlikeli.Merhaba benimde 3.gun yumurtalamanin 9.gunu yaptim negatif adete birgun kalasi yaptim negatif adetin 2.gunu yaptim negatifti cope attim 10 dk gecmemisti baktim cok silikcizgi var gecersiz diye tekrar yapmadim eğer pazartesiye kadar olmazsam kan vermeyi düşünüyorum
Ya insallah benimde iki cocugum var ama iste hersey tekrardan başlıyor insan unutuyor ben eylul ayinda bosgebelikten kurtaj oldim onda cok erken öğrenmiştim hamileliği dr cok gidip heldim inan ki cok stresliydi eğer hamileysem devamli dr gitmek istemiyorumBen de pazartesiyi bekliyorum. Koronavirüs olduğu için varsa idrarda görüp emin olmak istiyorum. Benim ilk çocuğumda da geç döllenme olmuştu regl günü yaptığım negatifti sonra sanki çizgi var gibi oldu. 1 hafta geçince anca o koyu çizgiyi gördüm. Şimdi de hala adet olmadım. Haftaya tekrar test yapıcam bence sende hamile olabilirsin. İdrarda bir bak Allah korusun hastaneler tehlikeli.