- 11 Ağustos 2025
- 15
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi isimsizz2929
-
Testin markası ne ? Kaçıncı dakika sonucu
Comfort 10 -15 saat sonra ilişkiden 3,5 hafta sonraTestin markası ne ? Kaçıncı dakika sonucu
Canım seninki çok belli geliyorrr miniğin sanırım
Nasıl hamilemiyim sizce en son baktigim tek çizgi çıktı sizce gerçekten hamilemiyimİlk yaptığım da birşey yoktu sabah kalktım ikinci çizgi silik çıktı bugünde yaptim 20dk oldumu bilmiyorum yine ikinci çizgi böyle cikti
Emin olmam için kan tahlili vereyim mi bikerede böyle çıktı ama kan tahlili vermiştim ama negatif ciktiNasıl hamilemiyim sizce en son baktigim tek çizgi çıktı sizce gerçekten hamilemiyim
5 dakika sonrasını ciddiye almayın diye testin üstünde de yazıyorlarEki Görüntüle 3638920 Eki Görüntüle 3638920
10 saat sonra çıktı
Hayır sabah yaptım akşam yatmadan önce flaşla zar zor gördüm ilişkiden 25 gün sonra yaptım adetim 18 gün gecikti i
Canım seninki çok belli geliyorrr miniğin sanırım
Hamilemiyim sizce Emin olmam için ne yapmam gerekCanım seninki çok belli geliyorrr miniğin sanırım
Hamilemiyim sizce Emin olmam için ne yapmam gerek oncedende böyle oldu kan tahlili vermiştim ama negatif ciktiCanım seninki çok belli geliyorrr miniğin sanırım
Ne zaman vermiştinizEmin olmam için kan tahlili vereyim mi bikerede böyle çıktı ama kan tahlili vermiştim ama negatif cikti
Ya internette onlaea aldanmayın diye yazılar okudum5 dakika sonrasını ciddiye almayın diye testin üstünde de yazıyorlar
1ay olduNe zaman vermiştiniz
1 ay olduNe zaman vermiştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?