Ya kamera tam net cekmiyo ama bakinca var gibi bozukda olabilir anlayamadimvar gibi gözüküyo canım ama yeniden yap ve peş peşe damlatma hemen 2 3 saniye arayala 3 kere yada 4 kere damlat
2.çizgi var gibi ama aynı zmnda fazla idrar damlatılmış bir test daha yapmalısınMerhaba adetim 11 gun gecikti 11 gun once kan tahlilim 0.5 çıkmıştı hala olmadim agrilarim var ama tik yok normaldede duzensiz olurum ama ilk kizimdada adetim iki hafta geciktikten sonra ogrenmistim dun aksam idrar testi yaptim cok cok silik bi çizgi var sanki yada bozukmu test anlamadim bi bakarmisinizEki Görüntüle 1942171
Testi tekrarla canım.boyle anlaşılmıyor.Merhaba adetim 11 gun gecikti 11 gun once kan tahlilim 0.5 çıkmıştı hala olmadim agrilarim var ama tik yok normaldede duzensiz olurum ama ilk kizimdada adetim iki hafta geciktikten sonra ogrenmistim dun aksam idrar testi yaptim cok cok silik bi çizgi var sanki yada bozukmu test anlamadim bi bakarmisinizEki Görüntüle 1942171
Evet ben gördüm. Hamilesiniz sanırım. Hayırlı olsun.2çizgi varmı hanımlar bi yardım edin
Valla cnm aşırı silik bi cizgi var sanki ama iki gun snra tekrar yap ben yarin tekrar yapcam sonucu bize bildir2çizgi varmı hanımlar bi yardım edin
Hadi bakalim hayirlisi insallhPazartesi kan testi yaptıracam 5 gün gecikti adetim
Insallh cnm kizin kac yasinda bnmde kizim vr 1 yasinda 11 gun oldu tik yok aksamki test bi tuhf cikti bn düşünmüyorum ama hayirlisi bakalımİnşallah vardır ya kızıma kardeş geliyordur ya
Hayirlisi cnm ins hamilesindr3.5 yasında kızım
Canım. Var gibi görünüyor...bence kan tahlili yaptır.2çizgi varmı hanımlar bi yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?