İdrar testi ilişkiden ne kadar süre sonra sonuç veriyor ?

Bende senin gibiyim olduğuna inanmayrm:110: ama kuzum Allahtan Ümit kesilmez bat geçerse yine bak en az senin kadar üzüldüm ovulasyon testi kullandn mı kuzum bu ay
Yok test falan yapmıyoruz sadece gün aşırı ilişki..
Azcık bile silik yoktu..
Canm cok sıkıldı ama vakti varmıs demekki
Offff

merhaba yeni üyeyim. Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var geçtiğimiz ay klomen ve progestan kullandım bir şey çıkmadı. Bu ay sadece klomen kullandım . eşim görev icabı gittiği için çalışmalar kesildi. Sonra 2,3 ve 4 aralıkta birlikte olduk o ara eşim gelmişti. Batım 12 aralıktı. Düzenlidir adetim 4 gün gecikti sonra cuma günü kanama oldu. ama sadece 1 buçuk gün sürdü zaten ilk gün yoğunluk vardı az da olsa. sonraki gün hiç gelmedi bir hafta sürer normalde adetim. Belime kasıklarıma ara ara agrı giriyor. Sizce nedir durumum. Test alacam yarın sabah yapcam. Fikri olan var mı?

merhaba yeni üyeyim. Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var geçtiğimiz ay klomen ve progestan kullandım bir şey çıkmadı. Bu ay sadece klomen kullandım . eşim görev icabı gittiği için çalışmalar kesildi. Sonra 2,3 ve 4 aralıkta birlikte olduk o ara eşim gelmişti. Batım 12 aralıktı. Düzenlidir adetim 4 gün gecikti sonra cuma günü kanama oldu. ama sadece 1 buçuk gün sürdü zaten ilk gün yoğunluk vardı az da olsa. sonraki gün hiç gelmedi bir hafta sürer normalde adetim. Belime kasıklarıma ara ara agrı giriyor. Sizce nedir durumum. Test alacam yarın sabah yapcam. Fikri olan var mı?
Canm ilaçların yan etkisi olablir..

Kızlar bende şüpheli ilişkiden bikac gün sonra memelerde acıma, kasık ağrısı ve sarımsı akıntı başladı ve hala devam ediyor. Bata 4 gün kala idrarda normal testte silik çizgi çıktı.
Canım bende yumurtlama günü 15 aralikti yada 14 bat 30 Aralık dediğin gibi 4 gün oldu şimdi göğüslerim ağrıyor ama ucu değil yanları yani koltuk altına taraf olan yerler sol taraf özellikle baskın elleyince fena yani dün de kasıkta iki kere iğne batması hissettim inşallah bende de vardır ilk ayimiz daha

Back
X