Idrar testi konusunda tecrübeli olanlar yorumlar mısınız?

Umutsuzvaka

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
4
0
1
Merhaba hanımlar korunuyoruz normalde ama bu ay bi istina oldu bikerelik ondan şüphelendiğim için test yaptım bat yarın bi bakar mısınızüstteki dün alttaki bugün

Son düzenleme:
Dün yaptığınızda silik çizgiyi görebildim ama alttakinde göremedim.
Eğer hamilelik varsa çok çok yeni olmalı, birkaç gün bekleyip yineleyin testi derim.

Hayalet çizgi olmuş ilkinde bende de oldu kasetten kaynaklı problem oluyormuş genelde 2nci de çıkmamış bence hamilelik yok

Gebelik söz konusu olsaydı belirginleşirdi bu galiba buharlaşma çizgisi olmalı demi cevap için teşekkürler

Hayalet çizgi olmuş ilkinde bende de oldu kasetten kaynaklı problem oluyormuş genelde 2nci de çıkmamış bence hamilelik yok
Bu saçma çizgi neden çıkar anlamıyorum gebelik yosa bembeyaz kalması lazım t çizgisinin bu hayalet çizgi insanın kafasinı karistıriyor acaba mı diye gebelik belirtisi yok bende ama adet öncesi belirtilerimde yok

Çizgi var gibi ama ilk 15 20 dk dan sonra çıktıysa hiç dikkate almayın derim. Benim geçen ay resmen belirgin sonradan çizgi çıktı hamile değildim. Yanı çizginin çıkma süresi önemli gönlünüzce olur inş 🙏

Çizgi var gibi ama ilk 15 20 dk dan sonra çıktıysa hiç dikkate almayın derim. Benim geçen ay resmen belirgin sonradan çizgi çıktı hamile değildim. Yanı çizginin çıkma süresi önemli gönlünüzce olur inş 🙏
Evet 20_30dk arasında çıktı ikiside hemen çıkmadı
Teşekkür ederim gönlümde birşey yok inanın çocuk istemiyorum olanları büyütemedim daha :) ama olursada üzülmem heralde nasip

Back
X