idrar testi kuruyunca çıkan ikinci çizgi..

tinkerbell09

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
7.621
23
158
41
Tokat
merhaba bayanlar..hamılelık şüphelerim var fakat adetıme 6-7 gün var..dün evde yapılan idrar testlerinden yaptım ve ikinci çizgi varla yok arası çok çok çok açık gördüm gibi ama daha öncede böle zannedıp olmadıgı oldugu ıcın onemsemeım..test bı kaç saate kuruyunca o ikinci çizgi kabak gibi belli oldu..benım ılk gebelıgımde 4 gün önce ıdrarda bellı olmustu..daha oncede uyguladıgım testler kuruyunca hıc cızgı cıkmamıstı o nedenle muallakta kaldım..sizce gebelik var mıdır yada bu sekılde olup hamıle oldugunu öğrenn oldu mu:26:

bencde hamilesin canim tam net olmasi gerekmiyor o cizgiyi gördünmü tamam tabi kurudumu tam meydana cikiyor bende sali günü yaptim bende ikinci cizgi cikti kurudu dahada fazla ortaya cikti hayirlisi canim Rabbim gönlüne göre versin..:34:

bencde hamilesin canim tam net olmasi gerekmiyor o cizgiyi gördünmü tamam tabi kurudumu tam meydana cikiyor bende sali günü yaptim bende ikinci cizgi cikti kurudu dahada fazla ortaya cikti hayirlisi canim Rabbim gönlüne göre versin..:34:

pek hazırlıklı değildik ama...ufaklık 15 aylık ..plansız gerçekleşti hayırlısı:53:

canım idrar testi silik bile çıksa hamilesin demektir.. Arkadaşımın testinden biliyorum zaten sonuç pozitifse o ikinci çizgi kurusa bile gitmiyor bu arada hayırlı olsun tatlım ikinci doğana kadar diğeri 2 yaşına gelir Allah analı babalı büyütsün

canım idrar testi silik bile çıksa hamilesin demektir.. Arkadaşımın testinden biliyorum zaten sonuç pozitifse o ikinci çizgi kurusa bile gitmiyor bu arada hayırlı olsun tatlım ikinci doğana kadar diğeri 2 yaşına gelir Allah analı babalı büyütsün
ama aradan zaman cıkınca kıpkırmızı oldu ..en ıyısı bı kaç gun beklemek...tekrarlarım testı yıne...tesekkur ederım:16:

selam daha geçen ay ben yaşadım aynısını çok umutlandım ama kana gittim negatif çıktı.
yani testlerdede yazar ilk 5 dk çıkan çizgi geçerlidir diye :34:

tatlım 5 dk içinde çıkan çizgi zaten silinmiyo kurusa bile kalıyo

selam daha geçen ay ben yaşadım aynısını çok umutlandım ama kana gittim negatif çıktı.

benim sevinme üzülme diye bir durumum yok...hayırlısı diyorum çok rahatım sadece merak işte..birde ilk defa böle oldu..ilk etap çok çok açık sonra da bır ıkı saate kıpkırmısı oldu kuruyunca test..anlayamadım ...her ıkı durumdada üzüntü yaşamam...ama bu konularda sabırsızım ya erkenden yaparım testı..çünkü yumurtlama gününden bu yana değişiklikler var vücudumda ya hayırlısı belkide kist oluşmuştur...

kana gideyim dedim bakalım yarın fırsat blursam ..inşallah sende en yakın zamanda kavuşursun meleğine...:31:

bazen test yanılabiliyo geçen ay idrar testi yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı fakat 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptığımda tek çizgi çıktı ve bi kaç gün sonra adet oldum

Şu an 18 haftalık hamileyim bende ilk evde yaptığım test ile öğrenmiştim tıpkı senin testin gibi çok silik bir çizgi vardı hatta ben istiyorum diye psikolojik olarak orada çizgi gördüğümü düşündüm kuzenime gösterdim oda gördü yarım saat sonra iyice belirginleşti çizgim. hemen kan testine gittim sonuç hamileydim çok şükür :))

Seninde hakkında hayırlısı olsun en kısa sürede kan tahlili yaptır için rahatlasın..

bazen test yanılabiliyo geçen ay idrar testi yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı fakat 2 gün sonra tekrar idrar testi yaptığımda tek çizgi çıktı ve bi kaç gün sonra adet oldum

bende bugun ıkıncı kez farklı bır markayla test yaptım bu seferde tek çizgi..hayırlısı ne dıyeyımEki Görüntüle 299274
yukarıdakı dun yaptıgım asagıdakı de bu aksam yaptıgım test

bende 1,5 aylık hamileyim bende adetimden 3 gün geçti ve test yaptım ikinci cizgi cok silik cıktı aman yoktur dedim bir gün daha bekledim ve doktora gittim kan testi yapıldı orda hormanlar yüksek cıktı ve hamilelik var dedi isterseniz kan testi daha garanti inşallah güzel haberler alırsınız :)))))

Back
X