idrar testi? ne olur yardım...

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
arkadaşlar 25'ine adet olmam gerekiyor fakat bazı belirtilerden şüphelenip bugün 2 kez idrar testi yaptım ikisindede ikinci çizgi görünüyor fakat ilki kadar koyu renk değil..... aceba hamilemiyim yoksa başka nedenden dolayı 2. çizgi belirebilir mi?

bak bu benimki
$IMG_0618.webp

bana hamişsin dediler :16:

istiyosan tabiki seninkide öledir inşallah :17:

evettt ilk yaptığımda (sabah) benimkide böyleydi 2.sinde dahada belirgin... :) umarımmmm umarımmmm öyledir:)

adet gecikmesinden sonra belli olur idrarda deniliyor beni tedirgin eden adetten önce çıkması 2. çizginin daha 3 gün var?

evet sabredeceğizzz sadece 1 saat önce inandım (2. testten sonra) bu duruma fakat yerimde duramıyorum gelse şu pazartesi bian önceeeee :16:

arkadaşlar 25'ine adet olmam gerekiyor fakat bazı belirtilerden şüphelenip bugün 2 kez idrar testi yaptım ikisindede ikinci çizgi görünüyor fakat ilki kadar koyu renk değil..... aceba hamilemiyim yoksa başka nedenden dolayı 2. çizgi belirebilir mi?

:) hamile olma ihtimalin yüksek ama gecikince bi daha yap ve ucuz olanlardan değilde 2 3 gün gecikmede bile kesin sonuç veren testler var ben ondan almıştım ve doğru çıkıyor diğerinden 4 tane yaptım 2 negatif 2 pozitif çıkınca:D kesine başvurdum:D

canım bence pazartesi sabah aile hekimine gidip kan testi yaptır benimde silikti hatta banamı öyle geliyo dedim eşimde görmüştü

kan testine kadar sabretmem gerekecek
ama şimdiden çok ümitlendim umarım sonu hazin bitmez :17:

kızlaaaaar doktordan geliyorum şimdi hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :16:

iyi dilekleriniz için çoooooooook teşekkürlerrrr evetttt pazartesiyi bekleyemedim :17:

çok şükür rabbime .... (cümleten) devamını getirir inşallahhhhhhhhh

Back
X