- 12 Mayıs 2019
- 299
- 177
- 33
- Konu Sahibi Adanali0134
-
Erken gösterenler varmış ya, daha pahalı olanlar, 6 gün önceden gösteriyomuş sanırım.İdrar testinde , adet gecikmesinden sonra belli oluyor diye biliyorum.
Ovülasyon testi mi?En iyisi testlerle takip etmek aplikasyon Lara güvenme derim
Kesin sonuc icin kan ver betana baktir canim sağlık ocaginda rabbim gonlune gore versin.insallahGerçekten mi, bana umut verdiniz
Akinti her an adet olcakmisim goguslerim patlicakti sislikten insallah olur Allahin izniyleAçıkçası umuduyla yaşamak bile güzel geliyor şuan. Negatif çıkar diye korkuyorum Aşırı göğüs hassasiyeti ve kasıkta ağrımsı hisler var. Reglm için erken bu hislere, inşallah kendimi kandırmıyorumdur. Aminnn, cümlemizin gönlüne göre inşallah..
sizin hissettiğiniz bir değişiklik var mıydı?
Yemin ediyorum bu ay maaşı gebelik testine yatırdımErken gebelik testleri yanıltabiliyor canım eğer böyle bi şüphen varsa kan testi ver 2 saate çıkıyor sonucu bende çok alıp yaptım testlerden herhalde onlara verdiğim parayla neler alırdım neler
Merhaba cnm bende 19 nisan da adet oldum bir umut bekliyorum benmde ilk denemem dun gögus hassasiyeti basladı. Kasık agrisi ve bel ağrısıda takip de bulunalım bekliyorum idrar testi icinAçıkçası umuduyla yaşamak bile güzel geliyor şuan. Negatif çıkar diye korkuyorum Aşırı göğüs hassasiyeti ve kasıkta ağrımsı hisler var. Reglm için erken bu hislere, inşallah kendimi kandırmıyorumdur. Aminnn, cümlemizin gönlüne göre inşallah..
sizin hissettiğiniz bir değişiklik var mıydı?
Yaaaa hayırlı haberlerle inşallahMerhaba cnm bende 19 nisan da adet oldum bir umut bekliyorum benmde ilk denemem dun gögus hassasiyeti basladı. Kasık agrisi ve bel ağrısıda takip de bulunalım bekliyorum idrar testi icin
Dogum kontrol hapini kullanirken hep ayni olurdu 15 nisanda biraktigim gibi 19 nisanda adet oldum bundan once 27 martta olmustum. Simdide adet olacakmis gibi agrilar var belim kitleniyormus gibi sol kasıgımda batmada oluyor umarim psikolojik degildirYaaaa hayırlı haberlerle inşallah
Siz de hep aynı tarihte mi oluyorsunuz?
İletişimde kalalim cnm ben pazartesi idrar testi yapacagim bakalim sabretmek zor amayani yıllarca uğraşanları gördükçe öyle hemen ilk aydan olur mu diyorum ama göğüs ve kasık ağrısı da psikolojik olamıcak kadar net. İnşallah sonu regl olmaz
Eczaneler bizim gibi sabırısız anneler sayesinde ayakta duruyorYemin ediyorum bu ay maaşı gebelik testine yatırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?