- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
kızlar günaydın! İdrar testi geç pozitif olan var mı? Yani negatif çıkıp bir süre hamile olduğu gözükmeyen? Regl'im 4 gün geçti ve bende hala test negatif 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede öyle olmuştu kan ver varsa çıkarkızlar günaydın! İdrar testi geç pozitif olan var mı? Yani negatif çıkıp bir süre hamile olduğu gözükmeyen? Regl'im 4 gün geçti ve bende hala test negatif![]()
tekrarla canım bizede söyle hayırlı haberler verKızlar Geçen hafta kan verdim 1.21 çıktı. Erken gebelik testi yaptırdım negatif. Yarın için tekrar deneyelim kan testni demişlerdi öyle yapayım bari.Ne zormuş anne olmak. Çok teşekkür ederim
![]()
bence kan ver canımMerhaba kizlar araniza yeni katildim :)) 26mayista 4 haftalikken dusuk yaptim bu ay korunmadik su an normal adet tarihime gore 3gun gecikti idrar testi yaptim negatif cikti kanda baktirsammi baktirmasam mi bilemedim dusukten dolayi gecikmismidir tecrubelerinizi ve dusuncelerini bekliyorum somdiden saolun :)
Evt sanirim mantikli olan o ama gec dollenme olduysa fln dye de dusunuyorum ya cikmazsa ilac kullanmam gerekiyo cnku ne zor islerr yahubence kan ver canım
Bnde gecen ay kimyasal gecirdim 4 haftalikken filan dustu doktor hormonlar dengesizlestigi icin adeti gec olabilirsin dedi ve gercektende 33 gun snra adet oldm bnce biraz daha bekleEvt sanirim mantikli olan o ama gec dollenme olduysa fln dye de dusunuyorum ya cikmazsa ilac kullanmam gerekiyo cnku ne zor islerr yahu
Evt gec olabilir belki bnde onu dusunuyorum ama bi yandan da adet gormek istemyorum insallah bebis vardir kaybetmek cok zorduBnde gecen ay kimyasal gecirdim 4 haftalikken filan dustu doktor hormonlar dengesizlestigi icin adeti gec olabilirsin dedi ve gercektende 33 gun snra adet oldm bnce biraz daha bekle
Bende cok merak ediyorum bunu. Bende adet gecikmesinden 1 gun sonra test yaptim negatif. Gecikmemin 2.gunu suan. Bekliyorum mevsimseldir belkide. Normalde yilda bir iki kez 33 34 gunde regl oldugum oldu. O yuzden iki uc gun daha beklicem. Siz de durum nasildi ?Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıcam ama başına böyle birşey gelen var mi atıyorum adet gününüz geçmiştir test yapmışınızdır sonuç negatiftir içinizde hala bir şüphe vardır gidip kan tahlili yaptırmışınızdır sonuç pozitiftir. Tercrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum