İdrar testi negatif çıkıp hamile olanlar

Konsantreniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
1.466
501
123
31
kızlar günaydın! İdrar testi geç pozitif olan var mı? Yani negatif çıkıp bir süre hamile olduğu gözükmeyen? Regl'im 4 gün geçti ve bende hala test negatif

Günaydın.Ben de erken sonuç veren idrar testlerinden almıştım.Adet tarihime 2 gün vardı.Testim negatif çıktı.İki gün sonra kan testi yaptırdım sonuç pozitifti İstersen kan testi yaptır.

Kızlar Geçen hafta kan verdim 1.21 çıktı. Erken gebelik testi yaptırdım negatif. Yarın için tekrar deneyelim kan testni demişlerdi öyle yapayım bari. Ne zormuş anne olmak. Çok teşekkür ederim

Merhaba kizlar araniza yeni katildim :)) 26mayista 4 haftalikken dusuk yaptim bu ay korunmadik su an normal adet tarihime gore 3gun gecikti idrar testi yaptim negatif cikti kanda baktirsammi baktirmasam mi bilemedim dusukten dolayi gecikmismidir tecrubelerinizi ve dusuncelerini bekliyorum somdiden saolun :)

bence kan ver canım

Evt sanirim mantikli olan o ama gec dollenme olduysa fln dye de dusunuyorum ya cikmazsa ilac kullanmam gerekiyo cnku ne zor islerr yahu
Bnde gecen ay kimyasal gecirdim 4 haftalikken filan dustu doktor hormonlar dengesizlestigi icin adeti gec olabilirsin dedi ve gercektende 33 gun snra adet oldm bnce biraz daha bekle

Bnde gecen ay kimyasal gecirdim 4 haftalikken filan dustu doktor hormonlar dengesizlestigi icin adeti gec olabilirsin dedi ve gercektende 33 gun snra adet oldm bnce biraz daha bekle
Evt gec olabilir belki bnde onu dusunuyorum ama bi yandan da adet gormek istemyorum insallah bebis vardir kaybetmek cok zordu

Benim 35 gun olmus bgun normalde 31gunde bir oluyorum kan pihtilasmasi cikmisti en iyisi doktora gitmek sanirim su an folic kullaniyorum aslinda ama insallah ayni aciyi tekrarlamam

Merhaba kızlar, yıllardır her konuda Kadınlar Klübünü takip etsem de daha yeni üye oldum size sorum şu ki prediktor erken gebelik testinden yanlış sonuç alanınız var mı? adetim an itibari ile 4gün gecikti, 2gün önce test yaptım maalesef ki negatif çıktı. Sizce sonucun değişme olasılığı var mı? Bi de psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli midem bulanıyor.

Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıcam ama başına böyle birşey gelen var mi atıyorum adet gününüz geçmiştir test yapmışınızdır sonuç negatiftir içinizde hala bir şüphe vardır gidip kan tahlili yaptırmışınızdır sonuç pozitiftir. Tercrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum

Bende cok merak ediyorum bunu. Bende adet gecikmesinden 1 gun sonra test yaptim negatif. Gecikmemin 2.gunu suan. Bekliyorum mevsimseldir belkide. Normalde yilda bir iki kez 33 34 gunde regl oldugum oldu. O yuzden iki uc gun daha beklicem. Siz de durum nasildi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…