Idrar testi negatif kanda pozitif gören var mı ??

BOSTANCI34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
18
3
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar..

Benim yarın 12.günüm .kan testim var.hiç bir belirtimde yok. Yine hayal kırıklığı mı yaşıyacağım? Dün evde kendim test yaptım dayanamadım . Tek çizigi çıktı . Testin tam ortasında . T c harflerinin ortasında. Acaba test te mi sorun vardı ? Idrar testinde negatif görüp kanda pozitif gören var mı?

ben idrarde 10.gün pozitif sonucu çıkmıştı.Fakat kan testi pozitif olduğu halde idrar negatif çıkabiliyor. B Bence hiç kafana takma yarın kan testini yaptır. Şimdiden bol şans canım. Rabbim kalbine göre versin.

Merhaba arkadaşım...Ben de 10.gün idrar testinde negatifi görmüştüm.12.gün değerim 33,6 ydı,Doktorum değeriniz düşük,size hamilesiniz diyemem demişti,4 günde bir test yaptım,her seferinde değerim çok güzel yükseldi.... Allaha çok şükür bebeğim tuttu,Şu anda da 38.haftadayım..Önümüzdeki hafta Allah kısmet ederse kızımı kucağıma alacağım..ınanır mısın hiç bir hamilelik belirtim de yoktu(sadece adet olmuyordum),kendim bile göbeğim çıkana kadar inanmamıştım..ınşallah sende güzel haberler alacaksın,lütfen moralini bozma canım olur mu?

canım bende 10 cu gun ıdrarda negatıfdı ıkız oldugu halde cıkmamısdı kanda 12 cı gun pozıtıf cıkdı sımdı 3 bucuk aylık hamıleyı m

canim benim kan degerim 186 cikti halde bile idrarimda ikinci cizgi yoktu bence kan degerini bekle benimde hic bi belirtim yoktu ama allaha sükür hamileyim ikizlerimi bekliyorum...

canim benim kan degerim 186 cikti halde bile idrarimda ikinci cizgi yoktu bence kan degerini bekle benimde hic bi belirtim yoktu ama allaha sükür hamileyim ikizlerimi bekliyorum...

ayyy canım nasıl sevındım senın adına senınle konusmustuk sen tedavıye baslıycam dıodun yurt dısındaydın degılmı sen kacaylık oldular ıkızlerın nerede yaptırdın artık ozaman karar verememıstın ıme yaptırsam dıye konusyoun bende persembe gunu sonuc alacam dua et bana ltfen darısı bana olur ınsallah

sevgili Tok arkadasini tebrik ediyorsun anliyorum ama tam Bostancinin kan testinin negatif ciktiginin altina yazmissin ,,yani ben Bostancinin mesajini okuyunca uzuldum tam altinda sen diger arkadasina aa cok sevindim hamilesin yazisi ,,,neyse Bostanci34 umarim diger denemende olumlu bir sonuc alirsin

Buğün sabah kan testi yaptırdım. Malesef negatif ((

canim biliyorum cok zor bi dönem ama yipratma kendini fazla sonucta buna bile hazirlikli oluyoruz bende ilk negatifimi aldimda cok yiprandim cok agladim ama ellimize olan birsey yok malesefffff insallah ikinci denemene gerek kalmaz ve normal yolldan olur bebisin,bunu sorununun ne olmadini bilmeden yaziyorum ,ALLAH yardimcin olsun canim....

Canim benim cok tsk ederim,evet almanyadan gelmisdim ben türkiyeye tedavi olmak ivin ,tedavim icinde maya merkezini secmistim iykide orda yaptirmisim cok memnun kaldim,ALLAH isteyen herkese nasip eder insallah bu duyguyu,biz 4 aylik olcaz canim...
Seninde ALLAH yardimcin olsun insallah güzel haberlerle geri dönersin....

bence cok agir bi tebiki verdin tok arkadasimizin yazisina, bende üzüldüm arkadasimizin negatif sonuc aldina ama malesefffffff bu tedaviye baslarken hepimiz hamile olarak geri dönemiyceymizi biliyoruz bende yasadim bi negatif sonuc
ALLAh kimseye yasatmasin ama ellimizden birsey gelmez....

Kizlar banada yardımcı olun lutfen adetim 28 bir oluyor 6 gun geciktim bu sabah test yaptim pozitif cikti saglik ocagina gittim kan vermek icin ama veremedim gec gittigim icin istersen idrar testi yapalim dedi yaptim negatif cikti sizce umudumu kesmelimiyim ama ilk defa bukadar gecikiyorum cok sitrese girdim

Canım 8 yıl önceki konuya yazmışsın. Aynı durumu yaşamıştım. İdrarda çıkmamış kanda çıkmıştı. İnşallah sende aynı sonucu alırsım.

Canım 8 yıl önceki konuya yazmışsın. Aynı durumu yaşamıştım. İdrarda çıkmamış kanda çıkmıştı. İnşallah sende aynı sonucu alırsım.
Biri görüpte yazar diye dusundum cevapladigin icin tesekur ederim sabah test yaptim evde pozitif cikti saglik ocagimda cikmadi kanda baktiricam insallah cikar ya sende nasil oldu acaba ?

Biri görüpte yazar diye dusundum cevapladigin icin tesekur ederim sabah test yaptim evde pozitif cikti saglik ocagimda cikmadi kanda baktiricam insallah cikar ya sende nasil oldu acaba ?
Canım ben konyada özel bir tüp bebek merkezinde 4 yıl önce tüp bebek yaptırmıştım. Seninki normal gebelik galiba.Test günümü bekleyemeyip senin yaptığını yapmıştım. O günü hiç unutmayacağım nekadar moralim bozulmuştu. Çok şükür testim pozitif çıktı. İnşallah seninde öyle olur.

Malesef canim adet oldum morelim cok bozuk kısmet değilmiş demeki 1 senedir ugrasiyorum olmuyor tedaviye basladim ilaclar duzenimi bozdu heralde düzenli giden adetim alt üst oldu herseyden umudumu kestim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…