- Konu Sahibi BOSTANCI34
-
canim benim kan degerim 186 cikti halde bile idrarimda ikinci cizgi yoktu bence kan degerini bekle benimde hic bi belirtim yoktu ama allaha sükür hamileyim ikizlerimi bekliyorum...
buğün sabah kan testi yaptırdım. Malesef negatif((
Buğün sabah kan testi yaptırdım. Malesef negatif((
ayyy canım nasıl sevındım senın adına senınle konusmustuk sen tedavıye baslıycam dıodun yurt dısındaydın degılmı sen kacaylık oldular ıkızlerın nerede yaptırdın artık ozaman karar verememıstın ıme yaptırsam dıye konusyoun bende persembe gunu sonuc alacam dua et bana ltfen darısı bana olur ınsallah
sevgili Tok arkadasini tebrik ediyorsun anliyorum ama tam Bostancinin kan testinin negatif ciktiginin altina yazmissin ,,yani ben Bostancinin mesajini okuyunca uzuldum tam altinda sen diger arkadasina aa cok sevindim hamilesin yazisi ,,,neyse Bostanci34 umarim diger denemende olumlu bir sonuc alirsin
Canım 8 yıl önceki konuya yazmışsın. Aynı durumu yaşamıştım. İdrarda çıkmamış kanda çıkmıştı. İnşallah sende aynı sonucu alırsım.Kizlar banada yardımcı olun lutfen adetim 28 bir oluyor 6 gun geciktim bu sabah test yaptim pozitif cikti saglik ocagina gittim kan vermek icin ama veremedim gec gittigim icin istersen idrar testi yapalim dedi yaptim negatif cikti sizce umudumu kesmelimiyim ama ilk defa bukadar gecikiyorum cok sitrese girdim
Biri görüpte yazar diye dusundum cevapladigin icin tesekur ederim sabah test yaptim evde pozitif cikti saglik ocagimda cikmadi kanda baktiricam insallah cikar ya sende nasil oldu acaba ?Canım 8 yıl önceki konuya yazmışsın. Aynı durumu yaşamıştım. İdrarda çıkmamış kanda çıkmıştı. İnşallah sende aynı sonucu alırsım.
Canım ben konyada özel bir tüp bebek merkezinde 4 yıl önce tüp bebek yaptırmıştım. Seninki normal gebelik galiba.Test günümü bekleyemeyip senin yaptığını yapmıştım. O günü hiç unutmayacağım nekadar moralim bozulmuştu. Çok şükür testim pozitif çıktı. İnşallah seninde öyle olur.Biri görüpte yazar diye dusundum cevapladigin icin tesekur ederim sabah test yaptim evde pozitif cikti saglik ocagimda cikmadi kanda baktiricam insallah cikar ya sende nasil oldu acaba ?
Malesef canim adet oldum morelim cok bozuk kısmet değilmiş demeki 1 senedir ugrasiyorum olmuyor tedaviye basladim ilaclar duzenimi bozdu heralde düzenli giden adetim alt üst oldu herseyden umudumu kestim artıkCanım ben konyada özel bir tüp bebek merkezinde 4 yıl önce tüp bebek yaptırmıştım. Seninki normal gebelik galiba.Test günümü bekleyemeyip senin yaptığını yapmıştım. O günü hiç unutmayacağım nekadar moralim bozulmuştu. Çok şükür testim pozitif çıktı. İnşallah seninde öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?