idrar testi pozitif ama kese görünmüyor

ilayeray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
27
0
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba ben bu ay ilk aşılamamı yaptırdım aşılamanın onuncu günü kan testi yaptırdım ve negatif çıktı ve bir hafta sonra adet oldum fakat adetim az oldu adetten bir hafta sonra idrar testi yapayım dedim ve sonuç anında çift çizgi doktorumla görüştüm hemen çağırdı ve ultrasonla baktı ama kese gözükmedi geç döllenme olabilir dedi yada dış gebelik şimdi kan tahlili sonucumu bekliyorum böyle bir şey yaşayan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz

bemim de adetim geçtikten sonra idrar testi pozitif çıkmıştı umutlanmıştım kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. sanırım testte bi problem vardı.sen kan sonucunu dikkate al. hakkında hayırlısı olsun.

canım bende kan testine göre hamileydim ama kesem görünmüyodu.dr dış veya boş gebelik olabilir dedi 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. ultrasonda çıkmayınca alttan ultrasonla baktı kese o zaman göründü. inşallah hamilesindir canım:CüvCüv:

Cnm bnmde ole olmustu dıs gebelk oldu insallh sennki saglıklı br bebistrrr ... Kese gorününce rahatlarsınn

doktorum bi tane daha kan testi yaptır eğer iki katına çıkarsa iyi ama çıkmazsa dış gebelik olabilir dedi çok huzursuzum allahım hayırlısını versin inşallah

doktorum bi tane daha kan testi yaptır eğer iki katına çıkarsa iyi ama çıkmazsa dış gebelik olabilir dedi çok huzursuzum allahım hayırlısını versin inşallah

Hayırlısı olur umarım senin için.. Hamile isen ki öyle görünüyo allah kucağına almayı nasip etsin.. :Saruboceq:

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkürler ikinci beta hcg sonucum 1375 bugün doktora gidicem allahım inşallah gözükür dış gebelik olmasında

malesef dış gebelik

benim değerimde 2 gün içinde 72 den 89 a çıkabildi.4 haftalık sanırım benimki de dış gebelik.bugün
yine kan vereceğim.değerlerin benimkinden yüksekmiş ama hayırlısı buymuş demekki canım.dış gebelik geçirdiğini öğrendikten sonra ne oldu ?merak ettim.senin için çok zor bir durum ama bizleri bilgilendirebilirsen sevinirim.çok korkuyorum şu dış gebelik olayından.

umarım senin dış gebelik değildir öğrendikten sonra üzüldüm tabi ama allahtan en büyük destekçim eşim çok moral veriyor bana ama beni en çok üzen doktor iğne ile sonlandırıcaz fakat altı ay korunman gerekiyor dedi çok uzun boşa geçen bir zaman olacak bizim için eğer bu dönemde korunmayıp hamile kalırsam bebek sakat olabilirmiş

üzülme canım hayırlısı neyse o olsun inş senin için bende kaç defa kimyasal gebelik yasadım adetten önce çift çizgi gördüm ve adet oldum her seferinde

şimdi kalmaya korkuyorum:sinifsinif:

RABBİME sığınıyorumyerimseniben

allah allah geçmiş olsun canım.bende dış gebelik geç,rdim hemde benimkini anlamadılar düşük sqandılar ve 1 kaç hafta sonra gözlerimi amelşyathanede açtım.ama doktorum hemen hamile kalabilirsin dedi.dış gebelik rahim dışında ouştuğu için rahime zarar vermemiş ama tüpümü patlatmış.benim doktorum ona rağmen hemne hamile kal dedi.psikolojin için dedi.ama ben 3 aydır bekliyorum çalışmalara yeni yeni başlıorum.bence sen başka bir doktorada git.hatta bi tavsiye vereyim.alkan yıldırım bey var çapada.özel yeride var.istersen telini verebilirim

Banada yardimci olun arkadaslar bende 5+5 günlük hamileyim ama kese görünmüyor daha once dis gebelik gecirdim ameliyat oldum simdide tekrarlama olabilir dedi dokror yarin vajinadan keseye bakacak ona gore karar verecek bhtcg 5764

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…