Merhaba arkadaşlar.Kasım 2015 te kızımı kucağıma aldım 9 aylık olacak.Aslında korunuyoruz ama ilaç ve kondom kullanmadan.doğumdan sonra 3.reglimi gördüm sat 12 temmuz.bir takım şüphelerim vardı dün idrar testi yaptım silik çıktı.hemen kan testine gittim 0.2 negatif.kan testinin yanlış olma ihtimali yoktur değil mi.kafam allak bullak hiç hazırlıklı değiliz.ne maddi ne manevi.hep diyorum allahım isteyene nasip et olmayanların kucağını doldur bizim için çok erken diye böyle bir durum yaşayanınız varmı ? (test foto da çok silik çizgi var )
Ilac ve kondom kullanmadan demissiniz geri cekilmeyse o bir korunma yontemi degil + kan negatif se negariftir cok beklemese test bazen sapitabiliyor regl gecikirse tekrarlayin yinede siz emin olun
12 agustosa da cok var 12 temmuz regl demissiniz .
Her ihtimali goze alarak regl gecikmesini bekleyin derim
Ilac ve kondom kullanmadan demissiniz geri cekilmeyse o bir korunma yontemi degil + kan negatif se negariftir cok beklemese test bazen sapitabiliyor regl gecikirse tekrarlayin yinede siz emin olun
12 agustosa da cok var 12 temmuz regl demissiniz .
Her ihtimali goze alarak regl gecikmesini bekleyin derim
testte silik çizgi hemen çıktı bekleme olmadan.ilk hamileliğimdede 26.günümde öğrendim gecikme yaşamadan.evet korunma yöntemi değil bazen öyle kaçamak oluyor ama bende pko var ilk hamileliğimde 4 5 ay uğraştık baya baya çalışmalar sonucu geldi yine rabbim çok bekletmeden nasip etti.umarım kan testi doğrudur da idrar testi niye öyle çıktı hani diyorum bozuk olsa çizgi yerlerinde kayma olur kırmızı lekelerde dağılma olur ama yok .. teşekkür ederim cevabınız için :) bugün idrar testini başka bir marka ile yeniliyeceğim