- 18 Eylül 2020
- 18
- 3
- 36
- 27
- Konu Sahibi mevludeelif
-
Canım geç döllenme olabilir birde test markasını değiştir öyle dene adet günün geçtimiArkadaşlar merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum başına gelenler varsa yardımcı olabilir mi
Erken gebelik testi yapıyorum 3gündür pozitif çıkıyor bugün kan testi yaptım negatif bu şekilde olup hamile olan var mıydı
Pcos var bende geç döllenme olabilir mi
Düzensiz oluyorum ben geçen adetimin üstünden 37 gün geçti farklı marka denemedim ama bu marka yaptıklarımın hepsi pozitifSitede bu marka icin yalanci pozitif gosteriyo demislerdi farkli marka denediniz mi kac gun gecikmeniz oldu
Geçti bugün kan testi negatif çıktı idrarda pozitif kan negatif hamilelik olur mu kiCanım geç döllenme olabilir birde test markasını değiştir öyle dene adet günün geçtimi
Aslında 4/5 günlük gecikmede kanda çıkar ama bilemiyorum belki geç döllenme oldu yanlız bazı testler pozitif veriyor geçenlerde aynı şeyi yaşadım test alırken artı med yada duratest alma canım pek güvenilir değil bu markalar yarın ilk idrarla başka test dene baktın olmuyor ilerleyen günlerde tekrar kan var herşey gönlünüzce olsun inşallahGeçti bugün kan testi negatif çıktı idrarda pozitif kan negatif hamilelik olur mu ki
Kanda negatifken idrarda pozitif olmaz benceGeçti bugün kan testi negatif çıktı idrarda pozitif kan negatif hamilelik olur mu ki
Teşekkür ederim sizinde olsun inşAllahAslında 4/5 günlük gecikmede kanda çıkar ama bilemiyorum belki geç döllenme oldu yanlız bazı testler pozitif veriyor geçenlerde aynı şeyi yaşadım test alırken artı med yada duratest alma canım pek güvenilir değil bu markalar yarın ilk idrarla başka test dene baktın olmuyor ilerleyen günlerde tekrar kan var herşey gönlünüzce olsun inşallah
Kan her zaman doğru sonuç verir ilk kana geçer sonra idrarda cıkar teknik olarak ilk idrarda çıkmazTeşekkür ederim sizinde olsun inşAllah
O zaman bu test sıkıntılı teşekkür ederim yorum içinKan her zaman doğru sonuç verir ilk kana geçer sonra idrarda cıkar teknik olarak ilk idrarda çıkmaz
Beta değeriniz 5ten küçük yani negatif demekBeta değeri <5.00 mlU/ml ne anlama geliyor ve sonradan yükselen var mı ?
Bu şekilde olmaz bu referans değeridir sonuç kısmı yok mu kağıttaBeta değeri <5.00 mlU/ml ne anlama geliyor ve sonradan yükselen var mı
Teşekkür ederimBeta değeriniz 5ten küçük yani negatif demek
Bu şekilde olmaz bu referans değeridir sonuç kısmı yok mu kağıtta
ÂminTeşekkür ederim sizinde olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?