• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi pozitif kan testi negatif

haziran2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2025
4
0
1
27
Merhabalar, 11 kasımda hsg (rahim filmi çekindim) 12 kasımda doktor sonucu bet değerlendirmek için tekrar detaylı ultrason istedi, bu ultrason da 19 mm yumurta görüldü. 13-14-15 kasımı değerlendirdim. O günden beri bariz belirtilerim var. Evde farklı markalar ve farklı günler de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Fakat 21 Kasım da kan verdiğim de negatif çıktı sonuç. Kanda Negatif sonuçtan sonra testim yine pozitif çıktı. Biliyorum çok erken fakat daha önce bebeğimin kalbi durmasından dolayı kürtaj oldum olası gebelikte erkenden öğrenip iğne tedavisine başlamam gerekiyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Kanda önce negatif olup sonra pozitife dönen yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• IMG_7717.webp
    IMG_7717.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_7716.webp
    IMG_7716.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 32
Merhabalar, 11 kasımda hsg (rahim filmi çekindim) 12 kasımda doktor sonucu bet değerlendirmek için tekrar detaylı ultrason istedi, bu ultrason da 19 mm yumurta görüldü. 13-14-15 kasımı değerlendirdim. O günden beri bariz belirtilerim var. Evde farklı markalar ve farklı günler de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Fakat 21 Kasım da kan verdiğim de negatif çıktı sonuç. Kanda Negatif sonuçtan sonra testim yine pozitif çıktı. Biliyorum çok erken fakat daha önce bebeğimin kalbi durmasından dolayı kürtaj oldum olası gebelikte erkenden öğrenip iğne tedavisine başlamam gerekiyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Kanda önce negatif olup sonra pozitife dönen yardımcı olur musunuz ?
Eğer kanda yoksa muhtemelen yoktur ama idrar testi kafanı karıştırırsa , son regli tarihine göre hesap yapabilirsin ve kadın doğuma ona göre gidebilirsin. En azından bazen testlere güvenemsekte ultrasonda net çıkıyor. Umarım hamilesinizdir gönlünüze göre olsun

Reglime daha var ama yumurtlama gününü biliyorum forumda da okudum kanda negatif olup sonra pozitife dönen varmış kaç gün beklemem gerekiyor onu bilmiyorum. İdrar testlerim 2 dakika içinde pembe çizgi oldu

Reglime daha var ama yumurtlama gününü biliyorum forumda da okudum kanda negatif olup sonra pozitife dönen varmış kaç gün beklemem gerekiyor onu bilmiyorum. İdrar testlerim 2 dakika içinde pembe çizgi oldu
Kanda negatif olan bir seyin idrarda pozitif olmasi mumkun degil cunku hcg once kanda sonra idrarda cikiyor. Kanda negatif pozitife gec dollenme falansa donusebilir ama bunu kesinlikle idrardaki pozitife baglama. Kanda yoksa idrarda varsa gebelik yoktur ve test yanlistir. Kanda varsa idrarda da kesin vardir. Bu boyle yani

Canım bu arada ben senin yazını tekrar okudum da 13-14-15 Kasım ı değerlendirdim demişsin yumurtlama o zamansa 21 kasımda zaten ne kanda ne de idrar da pozitif çıkmaz ki bebeğin yerleşmesi zaten minimum 6-12 gün. Beta yerleşme ile yükselmeye başlar. İdrarda ilişkiden 12-14 gün sonra pozitifleşmeye başlar. Kanda 10. Günden sonra da artış beklenir

Ama testleri ekledim canım baktın mı ikiside farklı marka ve 2 gün arayla yaptım anında pozitif oldu

Ama testleri ekledim canım baktın mı ikiside farklı marka ve 2 gün arayla yaptım anında pozitif oldu
Valla bilemedim canım ya regli günün tam ne zaman bilmiyorum ama idrar da görüyorsan ultrasona git direkt. Şimdiden yükselmeye başladıysa keseyi erken görürsün

Daha çok yeni bir zaman olmuş bence biraz bekleyin beklenen regl gününde kan testine gidin direk bence. Eğer şu an var gibi hissediyorsanız kan testi verin acilde içiniz rahat etsin 🙏🏻

Back
X