İdrar Testi Pozitif,Kanda Negatifmiş böyle olan varmı???

__7n_bitirdin__

GİZLİ BAHÇEM
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
2.649
1
116
37
- Yurtdışı
arkadaşlar son adetim 7mart gece 3te test yaptım 15dakika içinde o kadar koyu çizgi belirdiki gözlerime inanamadım kontrol çizgisiyle aynı koyulukta hemde 3.5yıldır yapıyorum silik çizgi 1kez görmüştüm neyse kan verdim sabah telefonda negatif olduğunu söylediler başına böyle gelenlerden yardım bekliyorum oysa eşimle ağlayıp gece sabaha kadar oturmuştuk sevinmiştik senağlama

test bozuk olabilir.gebelik idrarda cıkmadan önce kanda cıkar.hormon seviyen yani kanda gebelik beta hcg arttıkça bu idrara yansır.ondan sonra idrarda cıkar.senin ilk idrarda çıkmış kanda cıkmamış.bu demektir ki hamile değilsin.yani test bozuk..ama dua edicem inşallah hamilesindir.

arkadaşlar son adetim 7mart gece 3te test yaptım 15dakika içinde o kadar koyu çizgi belirdiki gözlerime inanamadım kontrol çizgisiyle aynı koyulukta hemde 3.5yıldır yapıyorum silik çizgi 1kez görmüştüm neyse kan verdim sabah telefonda negatif olduğunu söylediler başına böyle gelenlerden yardım bekliyorum oysa eşimle ağlayıp gece sabaha kadar oturmuştuk sevinmiştik senağlama

canım senı uzmek ıstemem ama ınankı gecen ay tam uc tane test yaptım ucundede pozıtıftı ama ıkı gun sonra adet oldum bence bu gebelık testlerıne fazla guvenmeyın yanıltıcı oluyor

aynı şeyi yaşadım dünyam yıkıldı.idrar testi 3 dakika içinde ne gösterirse o geçerli dedi doktorum..beklyince pozitife dönüşebilir dedi

canım aynısını yaşadım 5 dk içinde kont.çizgisinden daha koyu çıktı
kan tahlillerini alıp öyle jinek.gideyim dedim 0.01 çıktı adette olmadım dr.gittim 5 gün bekle dedi adet söktürücü verdi
test tarihi geçmemişti
markası ilk hamileliğimde kullan.aynıydı
talihsizlik işte
bi yerde okudum çok isteyince hormonlar değişebiliyormuş

Back
X