İdrar testi pozitif olup kanda negatif gören ve sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı söylesin lütfen bana bi umut ışığı olun

swena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2024
53
10
3
29
Merhaba arkadaşlar, pcos olduğum için eşimle her fırsatı değerlendirmeye çalıştık kasık ağrılarım var bazen bacaklarıma vuruyor gögüs hassasiyeti sıcak basma gece terlemesi halsizlik uyku hali adet olacakmışım gibi hissetme akıntı duygu değişimleri rahmimin bükülmesine kadar hissettim nabız atışı gibi oluyor bazen bel ağrım var ve doktor tavsiyesiyle inostol kullanıyorum yumurta kalitemi arttırmak için. Eczaneden nimo markalı erken gebelik testi aldım ve ilk idrarla yaptım ilk fotoğraftaki gibi silik çizgi belirdi. Daha sonra predictor early buldum onu aldım onda hiç çıkmadı aklımda şüphe kalmasın dedim kan tahlili verdim değerim 0.2 çıktı benim gibi bi durum yaşayıp hamile kalan var mı acaba aranızda lütfen bana yardımcı olun

Eklentiler

• IMG_20250708_114354.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20250708-WA0008.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250708_161505.webp
    36 KB · Görüntüleme: 49
Canım gebelik yok maalesef bu söylediğin şeyler her ay olan şeyler biz hamile kalmaya çalıştığımız için her durumu ona yoruyoruz ben senelerce yaptım bunu kendime ama psikolojimi bozdum sen yapma reglinden iki üç gün önce yap reglin en az 10 gün geçiksin öyle kan ver hamile değilsek zaten en geç o 10 gün içinde geliyor
Bu arada bende vitaminler kullanıyorum daha birşey yok

Evet haklısın artık psikoloji diye bişey kalmıyor. Stres yapıyorum. 1 yıldır deniyoruz bi kere kimyasal gebelik geçirdim ama artık süreç yoruyor beni. Pcos olduğum için adet düzenimde yok 10 geçsede bazen adet olamıyorum. Ben de bir ümit burda benim gibi biri varsa duymak iyi gelir diye düşündüm . Siz ne gibi vitaminler kullanıyorsunuz?

Benimde böyle pozitif çıktı ama kanda <5 çıktı

Eklentiler

• IMG_0965.webp
    93,9 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…