- 2 Nisan 2020
- 62
- 52
- 38
- 25
- Konu Sahibi BirazKadinCokcaAnne
-
Ay inşallah :)Sanmam canım ikinci çizgiler çok belli hamilesiniz..
Yaa gerçekten mi şu an daha çok heyecanlandım ama daha yenidir diye hasaplamıştım en fazla 4-5 haftalık falan değil midir ? Kalp atışını kaçıncı haftadan sonra duyabiliyoruz ki ?Çok net çıkmış kalp atışını bile duyabilirsiniz..
Bilmem benimde test yaptığımda böyle çıkmıştı 6 haftalık çıktı doktorum ultrasona aldı hemen.. en sonki adet tarihinden itibaren hesaplanıyor zatenYaa gerçekten mi şu an daha çok heyecanlandım ama daha yenidir diye hasaplamıştım en fazla 4-5 haftalık falan değil midir ? Kalp atışını kaçıncı haftadan sonra duyabiliyoruz ki ?
Ya çok yiyorum normale göre ama o evden çıkmıyorum diye düşünüyorum. Göğüslerimin dış tarafları ağrıyor adet olmadan önce de ağrır. Fazlasıyla bi kasık ağrım var geceleri de hafif mide yanmasıyla midem kalkıyor biraz ama çok değil onun dışındaki yokHadi hayirli olsun:) belirti yokmu peki
İşte en sonki adet tarihimi net hatırlamıyorum geçen ay sonu diye biliyorum valla çok heyecanlıyım :) Şimdi kaç haftalık sizin kiBilmem benimde test yaptığımda böyle çıkmıştı 6 haftalık çıktı doktorum ultrasona aldı hemen.. en sonki adet tarihinden itibaren hesaplanıyor zaten
36 haftalık olacaktk ama preeklampsi geçirdim 33. Haftamda acil sezeryana alndm iyiyiz şükürler olsun..İşte en sonki adet tarihimi net hatırlamıyorum geçen ay sonu diye biliyorum valla çok heyecanlıyım :) Şimdi kaç haftalık sizin ki
Hayırlııı olsun o zaman. Allah bahtını güzel eylesiiinn36 haftalık olacaktk ama preeklampsi geçirdim 33. Haftamda acil sezeryana alndm iyiyiz şükürler olsun..
Ammmiiinnnrr canm inşaALLAH .. Rabbim isteyen,bekleyen herkese nasip etsiinnn..Hayırlııı olsun o zaman. Allah bahtını güzel eylesiiinnRabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?