İdrar testi silik çizgi

Happyhappybaby

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
23
36
8
29
Merhabalar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay adetim 4 gün gecikti ve idrar testi yaptım sonucumu yorumlayabilir msiniz tecrübeli arkadaslar rica etsem adet döngüm 32 yumurtlama günüm 19. Güne denk geliyorrr .. inş hamişiödir ben ve isteyen herkes...

sadece yaşadığım olayı söylüyorum kimyasal gebelik yasamadim yada yumurtlama falan takip etmedim hiç ben hastane laboratuvarind çalışıyorum ve kan testimi kendim yaptım sonuç pozitifti sonradan eşime söylemek için idrar testi almıştım ve orda benim de silik çıkmışti kan testi yaptırmani tavsiye ederim inşallah istediğin gibi olur

Yaaa bu iyi bi haber:):) pazartesi günü kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum yarın sabah testi tekrar edecegim adet düzensizligim oldugu için gecikmeye cok güvenemedim bide insan kafaya takıyor psikolojik de adet olamıyorum gibi gelmişti ama testte var gibi de duruyor kafam karıstı birazcık :):):):):))

Kaç dakika sonra sonucunuz çıktı?

Var canım bebiş Allah bağışlasın korusun ins kaç dk da çıktı 2.cizgi

Canım adet günün gelmemiş bile benim 2 gün gecikmede bile yoktu çizgi bugün silik cıktı 4. Günüm daha erken bence senin
Öyle mi diyorsun? Erken gebelik testi yapınca çıkar diye düşündüm ama çıkmadı. Rabbim seninkini hayırlı etsin inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur

Tabii ki herkesin fizyolojisi farklı kimisi cok erken öğreniyor kimisi adetten 7 gün sonra geç döllenme diye bişey var çünkü bi an önce bebişlerimize kavusursun inşallah

Geçen ay ilk kez denedik biz de. Tabi ki sabredemedim ve bata 4 ve 3 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım. İlk yaptığımda 2.çizgi çok silikti. Ertesi gün ilkine göre epey belirgindi. Yani testlerin son kullanma tarihine daha çok vardı ve 2 günde de 2 çizgi görmüştüm.Epey umutlanmıştım tabi Hemen kan testi yaptırdım ve sonuç negatif Allah isteyen herkese nasip etsin ama siz siz olun en azından birkaç gün gecikmeden test yapmayın. Güvenilir diye aldım ama hayal kırıklığı oldu..
Sağlıcakla kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…