İdrar testi silik cizgi

baharokten

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
45
7
6
25
Akşam test yaptım birşey çıkmadı sabah ilk idrarla yaptım birkaç saat sonra silik çizgi çıktı
IMG20220106130747.webp

Akşam test yaptım birşey çıkmadı sabah ilk idrarla yaptım birkaç saat sonra silik çizgi çıktıEki Görüntüle 2982773
Merhaba, ilk baktığım zaman çizgiyi göremedim ama daha sonrasında gördüm, ya daha çok yeni olduğundan böyle çıkmıştır iyi düşün iyi olsun inşallah :) Evet yarın bir daha dene günden güne daha çok koyulaşması lazım, inşallah hamilesindir :)
Erken gebelik testi mi bu yoksa normal gebelik testi mi ?

Merhaba, ilk baktığım zaman çizgiyi göremedim ama daha sonrasında gördüm, ya daha çok yeni olduğundan böyle çıkmıştır iyi düşün iyi olsun inşallah :) Evet yarın bir daha dene günden güne daha çok koyulaşması lazım, inşallah hamilesindir :)
Normal gebelik testi

Benimki erken gebelik testi 3-4 gün kala yaptım inanamadım ikinciyi de yaptım sizce var mı gebelik

Eklentiler

• 4EA04194-B37D-4694-B597-B1340F62125E.webp
    4EA04194-B37D-4694-B597-B1340F62125E.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 42
Back
X