İdrar testi silik, kan testi 2.0

Alice0000

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
14
2
6
26
Arkadaşlar merhaba, 3 4 gün önce test yaptım çok cilik bir cizgi çıktı, bugün test yaptım kaset ve normal test, 10 sn içinde ikisinde de silik cizgi çıktı, ayni gün öğleden önce kan verdim 2.0 çıktı, adetim 7 gün var, sizce yükselir mi?

Eklentiler

• 20230716_063254.webp
    20230716_063254.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 225
Arkadaşlar merhaba, 3 4 gün önce test yaptım çok cilik bir cizgi çıktı, bugün test yaptım kaset ve normal test, 10 sn içinde ikisinde de silik cizgi çıktı, ayni gün öğleden önce kan verdim 2.0 çıktı, adetim 7 gün var, sizce yükselir mi?
canim benmde oyle olmustu kan testini tekrarla bence benim kan negtif cikiyordu idrar testlerim

Her zaman kandaki çıkan sonuç doğru olur.
Adete 7 gün varsa zaten çok erken. Biraz daha bekleyin

Anlıyorum, 2 ay önce aynı yerde kan vermiştim direkt 0 çıkmıştı o yüzden biraz heyecanlandim
Ondalıklı sayı olsa, mesela 2,57 gibi
Atıyorum mesela 2,15 gibi…
O zaman şüphelenirdik
Ama imkansız diye birşey yok tabi ki🌸
En iyisi siz adet gününüzü bekleyin🫶🏼

Merhabalar bende de kaset testte çıktı sağlık ocağına gittim 3 gün vardı regl günüme sonuç <1 çıktı. Hekim gebelik yok dedi bekledim regl günüm 3 gün geçince bir test daha yaptım onda yine çift çizgi görünce özel e gittim referans aralığı 0/3 olan değerde benim sonucum 60 çıktı yani hamileyim salı günü gidicem doktora biraz zaman geçsin diye bekledim. Sizde bekleyin hamile olabilirsiniz 🥰

Merhabalar bende de kaset testte çıktı sağlık ocağına gittim 3 gün vardı regl günüme sonuç <1 çıktı. Hekim gebelik yok dedi bekledim regl günüm 3 gün geçince bir test daha yaptım onda yine çift çizgi görünce özel e gittim referans aralığı 0/3 olan değerde benim sonucum 60 çıktı yani hamileyim salı günü gidicem doktora biraz zaman geçsin diye bekledim. Sizde bekleyin hamile olabilirsiniz 🥰
Yaa insallah, çok teşekkür ederim, Allah bağışlasın 🤗😍

Her zaman kandaki çıkan sonuç doğru olur.
Adete 7 gün varsa zaten çok erken. Biraz daha bekleyin
kan sonucu herzmn kesindir diye evet biliyorduk ama malsfki degilmis benimde ilki negtifti dflrca idrar testim pozitif cikmisti kanda dha gec cikti belki kisiden kisiye farklilik gostriyordur belkide hastanelerin laboroturlarinla alakalidir

kan sonucu herzmn kesindir diye evet biliyorduk ama malsfki degilmis benimde ilki negtifti dflrca idrar testim pozitif cikmisti kanda dha gec cikti belki kisiden kisiye farklilik gostriyordur belkide hastanelerin laboroturlarinla alakalidir
Tamamen hastane laboratuvarının hatalı olmasından kaynaklı.
Kanınızda olmayan beta idrarınıza geçemez.

Kızlar bu değer yükselmiş mıdır geç dölelenmeden şüpheleniyorum hala regl olmadım erken gebelik testim kan verdiğimden 1 gün önce silik çikti sizce?

Eklentiler

• IMG_20230711_190952.webp
    IMG_20230711_190952.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 218
Back
X