canim benmde oyle olmustu kan testini tekrarla bence benim kan negtif cikiyordu idrar testlerimArkadaşlar merhaba, 3 4 gün önce test yaptım çok cilik bir cizgi çıktı, bugün test yaptım kaset ve normal test, 10 sn içinde ikisinde de silik cizgi çıktı, ayni gün öğleden önce kan verdim 2.0 çıktı, adetim 7 gün var, sizce yükselir mi?
idrar testlrim poztfti ama 1 hafta sonra kandada pozitif cikticanim benmde oyle olmustu kan testini tekrarla bence benim kan negtif cikiyordu idrar testlerim
Her zaman kandaki çıkan sonuç doğru olur.Arkadaşlar merhaba, 3 4 gün önce test yaptım çok cilik bir cizgi çıktı, bugün test yaptım kaset ve normal test, 10 sn içinde ikisinde de silik cizgi çıktı, ayni gün öğleden önce kan verdim 2.0 çıktı, adetim 7 gün var, sizce yükselir mi?
1 hafta daha bekleyeyim o zaman, teşekkür ederimidrar testlrim poztfti ama 1 hafta sonra kandada pozitif cikti
Peki sizce 2.0 yükselebilir bir değer mi büyüktür küçüktür işareti yokHer zaman kandaki çıkan sonuç doğru olur.
Adete 7 gün varsa zaten çok erken. Biraz daha bekleyin
O hastanenin referans aralığı.Peki sizce 2.0 yükselebilir bir değer mi büyüktür küçüktür işareti yok
Anlıyorum, 2 ay önce aynı yerde kan vermiştim direkt 0 çıkmıştı o yüzden biraz heyecanlandimO hastanenin referans aralığı.
Bende de hep 1,20 yazardı
Yani o çıkan 2 gebelik değeriniz değil
Ondalıklı sayı olsa, mesela 2,57 gibiAnlıyorum, 2 ay önce aynı yerde kan vermiştim direkt 0 çıkmıştı o yüzden biraz heyecanlandim
Merhabalar bende de kaset testte çıktı sağlık ocağına gittim 3 gün vardı regl günüme sonuç <1 çıktı. Hekim gebelik yok dedi bekledim regl günüm 3 gün geçince bir test daha yaptım onda yine çift çizgi görünce özel e gittim referans aralığı 0/3 olan değerde benim sonucum 60 çıktı yani hamileyim salı günü gidicem doktora biraz zaman geçsin diye bekledim. Sizde bekleyin hamile olabilirsinizArkadaşlar merhaba, 3 4 gün önce test yaptım çok cilik bir cizgi çıktı, bugün test yaptım kaset ve normal test, 10 sn içinde ikisinde de silik cizgi çıktı, ayni gün öğleden önce kan verdim 2.0 çıktı, adetim 7 gün var, sizce yükselir mi?
Yaa insallah, çok teşekkür ederim, Allah bağışlasınMerhabalar bende de kaset testte çıktı sağlık ocağına gittim 3 gün vardı regl günüme sonuç <1 çıktı. Hekim gebelik yok dedi bekledim regl günüm 3 gün geçince bir test daha yaptım onda yine çift çizgi görünce özel e gittim referans aralığı 0/3 olan değerde benim sonucum 60 çıktı yani hamileyim salı günü gidicem doktora biraz zaman geçsin diye bekledim. Sizde bekleyin hamile olabilirsiniz
Çok teşekkür ederim bende çok heyecanlıyım bebeği ve kalp atışını görene kadar bekliyorum bakalımYaa insallah, çok teşekkür ederim, Allah bağışlasın
kan sonucu herzmn kesindir diye evet biliyorduk ama malsfki degilmis benimde ilki negtifti dflrca idrar testim pozitif cikmisti kanda dha gec cikti belki kisiden kisiye farklilik gostriyordur belkide hastanelerin laboroturlarinla alakalidirHer zaman kandaki çıkan sonuç doğru olur.
Adete 7 gün varsa zaten çok erken. Biraz daha bekleyin
Tamamen hastane laboratuvarının hatalı olmasından kaynaklı.kan sonucu herzmn kesindir diye evet biliyorduk ama malsfki degilmis benimde ilki negtifti dflrca idrar testim pozitif cikmisti kanda dha gec cikti belki kisiden kisiye farklilik gostriyordur belkide hastanelerin laboroturlarinla alakalidir
nabtınız gittiniz mi hastaneye merak ettimYaa insallah, çok teşekkür ederim, Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?