Adetin 2 gün geçmiş zaten tabi ki kanda çıkar beklemene gerek yokMerhaba canım öncelikle teşekkür ederim. Markası nimo bi de labaquick ile yaptım onu artık yüklemedim sabah aynı idrarla yaptım o da silik çıkmıştı. Bu test yanlış olabilir diye düşünüp başka marka denemek istediğim için labaquick uyguladım. Bir de dün sabahta labaquick yapmıştım o da silikti.Labaquick Ovulasyon testi ile gebelik denediğim için onun gebelik testlerini de kullanmış oldum, aldığım sette vardı. Kan versem belli olur mu bu gün aralığında ? Yoksa kan testi için beklemek gerekli mi ?
Çok sağol canım kan versem çıkar öyleyse yarın kan vermeye gideyim. Erken mi kan için diye endişe etmiştim, konuyu açma sebebim tam olarak oydu aslındaÇok net var bence kan verin kesinleşsin
Çok teşekkür ederimAdetin 2 gün geçmiş zaten tabi ki kanda çıkar beklemene gerek yok
Güzel haberlerini bekliyorumÇok teşekkür ederim
Mutlaka buraya dönüş yapacağım inşallah güzel bir sonuçla dönerimGüzel haberlerini bekliyorum
Tabi ki erken değil idrarda kandan daha geç çıkarMutlaka buraya dönüş yapacağım inşallah güzel bir sonuçla dönerim
Teşekkür ederiimTabi ki erken değil idrarda kandan daha geç çıkar
Canım seni uzmek istemem ama nimo bende de aynı şekilde hatta daha belirgin çıktı kan verdim sonuç negatif eger eczanede varsa awox yada predictor denemeni oneririmKızlar adet günümden 2 gün geçti sabah ilk idrar ile testimi gerçekleştirdim. 5-6 dakika sonra silik çizgi çıktı . Fotoğrafını ekliyorum. Sizce gebelik olabilir mi ? Ne zaman kan vermeliyim? İlk gebeliğim olacak yardımınıza ihtiyacım var. Ara ara alt karın ve bacak ağrım oluyor ama girip çıkıyor sürekli değil. Göğüs uçlarımda koyulaşma ve sık idrar gözle görülür derecede mevcut. Başka belirtim yok. Akıntı kanama vs yok. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
Yaa öyle mi canım labaquick de yaptım onda da silikti o nasıldır ? kan verdim valla sonuç bekliyorum şuan bügünde şükür adet olmadım 3 gün gecikmiş oldu. Sonuç gelsin bakacağız artık hayırlısı inşallah vardırCanım seni uzmek istemem ama nimo bende de aynı şekilde hatta daha belirgin çıktı kan verdim sonuç negatif eger eczanede varsa awox yada predictor denemeni oneririm
İnşallah güzel sonuçlar alirsinizYaa öyle mi canım labaquick de yaptım onda da silikti o nasıldır ? kan verdim valla sonuç bekliyorum şuan bügünde şükür adet olmadım 3 gün gecikmiş oldu. Sonuç gelsin bakacağız artık hayırlısı inşallah vardır
Amiin inşallah hepimiz istediğimiz tüm güzel haberleri alırızİnşallah güzel sonuçlar alirsiniz
Diğer testin görüntüsü var miYaa öyle mi canım labaquick de yaptım onda da silikti o nasıldır ? kan verdim valla sonuç bekliyorum şuan bügünde şükür adet olmadım 3 gün gecikmiş oldu. Sonuç gelsin bakacağız artık hayırlısı inşallah vardır
O yok çekmemiştim şimdi miratech vardı evde onu yaptım ilk idrar değil tabi saat 16.30 onu atayımDiğer testin görüntüsü var mi
O yok çekmemiştim şimdi miratech vardı evde onu yaptım ilk idrar değil tabi saat 16.30 onu atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?