Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8.10.2011 adetim bitti 15.10.2011 kahverengi akıntım olduğu için doktora gittim kan testinde beta değer 0-5.3 sınırlarında 6.7 çıktı biraz önce idrar testi yaptım tek çizgi yanı negatif çıktı halime değilim dimi yardım ederseniz sevinirim
bende mayıs ayında miyom ve kist amelyatı oldum.. dr hamilelik istedi 2 aydır ugraşıyoruz geçen ay 25 eylülde adet gördüm adet düzenüm 21 günde bir ve şuan günüm geçti dün test yaptım ama tek çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyim :)
idrarda cikmasi icin en az 20 olmasi lazim ama sinir 5 diye biliyorum senin 6.7 cikmis erken mi yaptin testi?
kac gun var adete?? benimde ctesi kan testim 5 cikti beklemedeyim. ama benim adet 8 gun gecti.
Adetim 8.10.2011 de bitti ben kan testini kahverengi akıntı vardı sonra kanmaya dönüştü ondan yaptırdım ki bekarım ama beta 6.7 çıktı 15.10.2011 de yaptırdım