• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Canım ben oyladım 9. gün yapmıştım ne yazıkki negatif çıkmıştı bidahada hiç değişmedi :çok üzgünüm:

bende 6. gün yapmıştım ikinci çizgi diğer çizgi kadar koyu olmasada baya bi belliydi ama benimki blast embriyoydu oyüzden erken çıkmıştır

benimde 6.cı günde ikinci çizgi silik çıkmışdı 8.günde kanda baktım 42.39du hamileydim benimde blast embriyoydu onun için erken çıktı sanıyorum....inşallah seninde öyle olur....

canım anketın tup bebek yaptıran arkadşla r için galıba dimi.oyuzden oylammaa gerk yok.ama yorumumu yazyım 1 güngectı çokince bı 2.çziği çıktı sonrasında çıkmadı çift çzgi.bugund kan testı yaptırdım bırı 2 çıktı bıride 0ın altında deger çıktı canım.
ama kırmızıları görmedım henzu bırazda olsa umıdımz var hala. HANI DIYORYA ŞARKIDA adını blmedıgım Bı ÜMÜDıM VAR HALA...

Dıptps heyecan yapma lutfen canım 7 gÜn negatıftı ıdrar testım 8 gun kanda yaptıdım pozıtıf cıktı gebelık testı 12 gunde tekrarladım gene pozıtıftı kanda ıdrarda hemen cıkmıyo zaman ıstıyor panık yapma sakın ol

canım biliyosun benim 7.gün idrar testim negatif çıktı ama 8.gün elhamdülillah kan testimde 87.4 cıktı değerim lütfen 12.günü beklemeden moral bozmayınnnn

Slm arkadaşlar.bu yazdığınız gün sayıları transferden sonraki günlermi yoksa adet gecikmenizden sonraki günlerme...bende 3 haziranda yaptırıcam testimi.8 gün oldu transfer yaptıralı.acaba bende yaptırsam test çıkarmı sizce?

ben bugün test yaptım evde 7. gün transfer sonrası moralim bozuldu ama hala ümidim var bize o testlerde cift cizgi görmek nasip olmicakmıya:( acaba sabah ac karnına test yapsam sonuc fark edermi daha saglıklı sonuc almak icin sabah ac karnına yapın diyodu testte

ben bugün test yaptım evde 7. gün transfer sonrası moralim bozuldu ama hala ümidim var bize o testlerde cift cizgi görmek nasip olmicakmıya:( acaba sabah ac karnına test yapsam sonuc fark edermi daha saglıklı sonuc almak icin sabah ac karnına yapın diyodu testte
cnm idrar testinde çıkması için çok erken.biraz sabredelim.bende ölücem sabırsızlıktan ama tam zamanı gelsin öle yapalım testlerimizi.kanda 12 günden önce çıkmaz diyolar.idrarda hiç çıkmaz çok erken yani stres yapma...

Ben sabredip 11. gün idrarda baktım ve ikinci çizgi çok net çıktı.
Zaten 12. gün kanda 745 çıktı çünkü benim bebeklerim iki tane, sanırım onun için bu kadar yüksek çıktı değerim.

bende bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ve 2. çizgi hafif silik çıktı.pozitif yani.ayrıca benim çok az hafif kanamam var.çok açık pembe.aranızda kanaması olan oldumu hiç.bu kanama korkuttu beni.3 haziranda kan testi yaptırıcaz bakalım hayırlısı...

canım korkma bende de olmuştu tutunma kanamasıdır.şimdiden hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin.

Back
X