• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Canım görünüyor atmşsn foto..ama bunlarla uğraşma git kan ver çıkacak zaten Rabbimin izniyle.. Mutlaka yaz sonucu dua ediyorum sana
Şimdi baktım attığını gördüm uğraştım o kadar sabah olmadı sanmistim zaten fotoda belli bile etmiyor 3 tane test yaptim 3 de aynı s3kilde çizgiler çıktı yarın gitmeyi düşünüyorum ınsallah rabbim benimde yüzümü güldürür

11.58 buda sanırım iğnenin etkisinden
Bu arada benim ilk denememde 3.gün embriyosu 9.gün 18 çıkmıştı. Yani hamileydim ama bebeğimde kromozom bozukluğu olduğu için kaybettim. 2 denemem negatif. 3 denememde ikiz tuttu ama biri gelişmedi çok şükür oğlum 6 aylık şimdi. Sende hemen sıkma canını. Yeni başlıyor olabilir değerin artması.

Allah razı olsun eşime soylemedim bile cuma ya tekrarlayacam artık dananın kuyruğu kopacak bakalim hayirlisi
Testim bugün 0 inmiş umut yok gerçi zaten umudum yok tu da neyse Allah bana nasip etmedi bundan sonra hiç umudum da kalmadı bu benim son şansım di zaten rabbim bir umut benim gibi bu sayfalarda dolaşan dertlesek birini arayan isteyen herkese nasip etsin

sıfırlanmış mı test ? . nasıl yani. benim cok kucuk değerle başlamıştı. ustelık senden daha kucuk bi rakamdı. 7.6 mı öyle bişey. cok uzuldum sizin icin. hayırlısı inş :110:

Testim bugün 0 inmiş umut yok gerçi zaten umudum yok tu da neyse Allah bana nasip etmedi bundan sonra hiç umudum da kalmadı bu benim son şansım di zaten rabbim bir umut benim gibi bu sayfalarda dolaşan dertlesek birini arayan isteyen herkese nasip etsin
Üzüldüm yaa inşallah en kısa zamanda tekrar başlarsın. Tek yumurta tek sperm yeter allah ol dedikten sonra. Lütfen inancını ve ümidini kaybetme.

Ne kadar üzüldüm desem az olur.. Bnde 3 kez yaptırdım negatif oldu üzüntünü biliyorum.. Umutsuz olma inşallah Rabbim büyüktür..

Üzüldüm yaa inşallah en kısa zamanda tekrar başlarsın. Tek yumurta tek sperm yeter allah ol dedikten sonra. Lütfen inancını ve ümidini kaybetme.
Teşekkür ederim ama malesef artık tüp bebekte yapamayacam eşim mikro tese ameliyatı oluyor her seferinde doktor artık ameliyat olmazsin dedi erkekliği riske girermiş bu son şansımdı

Back
X