idrar testi yapayim mi yapmayayim mi ??

hamilemiyim

• hayir

OY: 0 0,0%
  • evet :))

OY: 5 100,0%

• Ankete Katılan
    5

tugce1998

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
118
67
13
27
Kizlar ben 1 bucuk senedir evliyim bastan beri korunmasiz iliskiye giriyoruz ama daha hamile kalamadim baktim boyle olamayacak hastaneye gittim polikistik over dediler ama baslangicmis hormon testlerim normal cikti klomen kullandim 2 ay en son gecen adetimde kullandim ve doktorumun dedigi gunler iliski yasadik igne falan vurulmadim ama ben ve normalde 29 gunde duzenli adet goren birisi olarak bu ay gecikti bugun 2. Gunumdeyim ama daha adet olmadim sizce ne yapmaliyim test yapayimmi erkenmi bilemedim cikar mi testte yani yardimci olun lutfennn:)) hamilemiyim acabaaa???

Hayırlı akşamlar ..
Bence bi 5 gün daha bekle test yap , İnşAllah olumlu sonuç alırsın .

Bakmakta fayda var canım ben adeti bile beklemiyorum şüpheliysem eğer iki bebişide gününden önce öğrendim ama yoksa da sıkıntı yapma olur mu

Bekleme canim en azindan idrar testi yap zaten rabbim onu sana kismet etmezse birsey bahane olur beklemek daha cok sitres yapiyor yap sikintin azalir

Canım yap bende femara kullanıyorum ama adet düzensizliğim hep war ilişki önerdi iğne wurmuycak iki hafta içinde kanama olmazsa test yap dedi warsa çıkar bence de önerdiği son günden 15 gün say we yap inşallah wardır :)

Insallah canim yarin bakicam bakalim hayirlisi olur insallah rabbim tum isteyenlerin en yakin zamanda kucaklarini doldurur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…