İdrar testi yapıcam yarın belli olur mu?

Melisasarginn

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
109
33
13
26
Merhaba benim 19 ocak ve 2 şubatta ilişkim oldu adetim şu an 2 gün geçikti hamilelik varsa büyük ihtimal 2 şubattaki ilişkimden dolayı oldu yarın idrar testi yapacağım eczaneden alıp yani 10 şubatta dediğim gibi adetim 2 gün geçikti gebelik varsa çıkar mı?

Beklenen adet 8 şubat ise, 2 şubatta hamile kalmazsınız zira adet yumurtlamadan 14 gün sonra gelir.. 19 ocaktaki daha muhtemel. Adet gecikmesi halinde, eğer hamileyseniz idrar testinde çıkar

Beklenen adet 8 şubat ise, 2 şubatta hamile kalmazsınız zira adet yumurtlamadan 14 gün sonra gelir.. 19 ocaktaki daha muhtemel. Adet gecikmesi halinde, eğer hamileyseniz idrar testinde çıkar
Tabikide olabilir cnm yumurtlama gününü biliyormusun ? Belkide ayin 19 ocaktaki iliskide tutmus olabilir

19 ocakta ella içtim kalacağımı düşünmüyorum.Ve iki ilişkimde korunmalıydı antibiyotik içtim baya bir o etkilemiş midir?

adet gecikmesi olduysa idrarda çıkar bence
bende 2 gun gecikmistim çıkmıştı..
ama iliskinin üstünden ne kadar gecmisti onu hatırlayamıyorum

Çıkmaz. Ella geciktirmistir adeti.

Benim de bugün bat ama testte tek çizgi var yarın asm de kan vermeye gideceğim kesinse çıkar herhalde ,çıknazsa bence kan verin en kesin sonucu alırsıjız,inşallah vardır.

Bazen değişiyor. Bu söylediğiniz genel kabul gören ama her kadın için aynı durum geçerli değil

Bazen değişiyor. Bu söylediğiniz genel kabul gören ama her kadın için aynı durum geçerli değil
Eğer adet düzenliyse, o adetten 6 gün önce hamile kalmak pek mümkün değil. Düzensiz adet görenlerin durumu farklı.
Ek olarak, eğer yumurtlama sonrası adetin gelişi 14 günden erken olursa, bu da luteal faz yetmezliği demektir ki, hamileliği zorlaştırır

Back
X