Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bugün transferimin 6 günü idrar testi yapmak istiyorum ne dersiniz bide halsizlik hissediyorum[/QUOT
Hayır yapmadım :) yapmak çok istiyorum ama kararsizimCanim yaptinmi testi merak ettim
Kacinci gun embriosu transfer edildiHayır yapmadım :) yapmak çok istiyorum ama kararsizim
6 .günü bugün cnmKacinci gun embriosu transfer edildi
Benim ilk denememde 6 gun silik cift cizhiyi gormustum bu 2.denemem benimde 6 gunum ama maalesef tek cizgi tutmadi galibaKacinci gun embriosu transfer edildi
Ne kadar silikti ve hangi testten yaptın cnmBenim ilk denememde 6 gun silik cift cizhiyi gormustum bu 2.denemem benimde 6 gunum ama maalesef tek cizgi tutmadi galiba
Ben yaptım suan çok silik bi şekilde ikinci çizgi ama belli oluo hadi hayırlısıBenimde 7. Günüm.... Yapmıyorum ama içim içimi yiyo. Bide 6. Gün hcg üretmeye başlanıyomuş daha erken sanki.
Yaaa hadi hayırlısı, silik bile çıksa tamamdır diyolar diğer topiklerde. inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben cesaret edemiyorum çünkü bugüne kadar hiç hamile kalmadım ve idrar testlerinde hep tek çizgi gördüm. Sanki yine öyle olacakmış gibi geliyo fobi gelişti resmenBen yaptım suan çok silik bi şekilde ikinci çizgi ama belli oluo hadi hayırlısı
Cnm bende aynı sen gibiydi bende testi yaparken yok dedim bu seferde olmadı ama çıktı beli belirsiz de olsa pozitif tirYaaa hadi hayırlısı, silik bile çıksa tamamdır diyolar diğer topiklerde. inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben cesaret edemiyorum çünkü bugüne kadar hiç hamile kalmadım ve idrar testlerinde hep tek çizgi gördüm. Sanki yine öyle olacakmış gibi geliyo fobi gelişti resmen
Peki kaçıncı gün transferin olduCnm bende aynı sen gibiydi bende testi yaparken yok dedim bu seferde olmadı ama çıktı beli belirsiz de olsa pozitif tir
6. Günüm cnmPeki kaçıncı gün transferin oldu
Yok yani Blast mı 3. Gün embriyosu mu6. Günüm cnm
5. Gun embiriosuYok yani Blast mı 3. Gün embriyosu mu
Benimkide 5. Gün embriyosu, bende mi denesem ya aklıma takıldı şimdi5. Gun embiriosu
Walla benim çıkti cnm bu testler yanıltıcı falan diolarla yok ole bişi ama tek fark kiminin idrara geç gecio
Benimkide 5. Gün embriyosu, bende mi denesem ya aklıma takıldı şimdi