Idrar testi yapmalı mı (bugün 13.gun)

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
İlişkiden sonra 13. Gun bugün.

Kısaca bahsedeyim 9 şubat 2017 de doğum yaptim ve o gün bugündür düzenli emzirdigim için adet olmuyorum o yuzden adetin kaç gün geçti sorusuna cevap bulamayıp ikilemde kalıyorum. :/

Sadece akıntım var 3. 4. Günden itibaren başlayan beyaz renkte. Bi de 2,3 defa sol kasığım agridi ( dun de dahil )

Sizce bugün idrar testi yapmalı miyim ?

Iliskiden 13 gun sonrasindan ziyade yumurtlamadan 14 15 gun sonrasi onemli canm. O yuzden bisey diyemiycem. Takip ediyorsan bilebilsirsin ama sen de bilmiyorsan yumurtlama gununu, nasip kismet diyelim :)

Iliskiden 13 gun sonrasindan ziyade yumurtlamadan 14 15 gun sonrasi onemli canm. O yuzden bisey diyemiycem. Takip ediyorsan bilebilsirsin ama sen de bilmiyorsan yumurtlama gununu, nasip kismet diyelim :)
Valla kafam çok karışık negatif cıktı keşke bilebilsem. Hamile olmadığımı varsayiyorum ama bu akıntı nedir o zaman 1 sene sonra ilk defa oldu. Acaba erken mi yaptim bilemedim ki

canım erken olabilir testi tekrarla birkaç gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…