- 28 Eylül 2021
- 133
- 70
- 48
- 32
bence de görünüyor ikinci çizgi inşallah gebelik vardır :))
tekrar test yaptınız mı? ben de dün sonradan farkettim hayalet çizgi vardı ama, regl oldum leke şeklinde iki gün önce geçti olsa belirgin çıkardı benim diye düşünüyorum o yüzden tekrar yapmaya cesaret edemedim bir kaç gün geçsin belirtim olursa yaparım diye düşünüyorumİnşallah.
Bu testi sabah yaptım zaten. Ben önceki hamileliğimde 5 ay adet olduğum için adete takılmiyorumtekrar test yaptınız mı? ben de dün sonradan farkettim hayalet çizgi vardı ama, regl oldum leke şeklinde iki gün önce geçti olsa belirgin çıkardı benim diye düşünüyorum o yüzden tekrar yapmaya cesaret edemedim bir kaç gün geçsin belirtim olursa yaparım diye düşünüyorum
ayyy gerçekten mi baya baya adet mi yoksa böyle leke akıntı az gibi miydiBu testi sabah yaptım zaten. Ben önceki hamileliğimde 5 ay adet olduğum için adete takılmiyorum
Çizgi var gibi ama bi test daha yapin benceBat 14 Ağustos tu ben 9 ve 10 unda iki gün adet olur gibi kanama yaşadım. 14 ünde adet olmadım bugun 17 si hala adet olmadım. Sabah yaptığım test, tek çizgiydi 2-3 saat sonra atacaktım böyle olmuş. Bir bakabilir misiniz
TeşekkürlerÇizgi var gibi ama bi test daha yapin bence
Adet oldum sandım, çok açık renkli akıntıdan çok adetten az. İki gün sürdü.ayyy gerçekten mi baya baya adet mi yoksa böyle leke akıntı az gibi miydi
İnşallah iyi haberlerinizi bekliyoruzTeşekkürleryarın kan testi yaptiricam
Hiç kan testi yaptırmadınız mı 5 aydaBir de ben önceki hamileliğimde 5 aylıkken öğrendim:) normal adetlerim devam etti. Kilo alınca diyetisyene gidip hamile olduğumu öğrendim
Hiç bir hamilelik belirtisi olmadı ki, ne göğüslerim ne ağrı sızı. Mide bulantısı baş dönmesi hiç bir şey olmadı. Anlayacağınız 4 ayda çocuk doğurdumHiç kan testi yaptırmadınız mı 5 ayda
Kaset test yerine erken gebelik testi alıp yaparsan daha net görünür varsa. Çok belli olmuyor bunlardaMerhaba hanımlar dünkü testimi biliyorsunuz, yarın yine tekrarlayın demiştiniz genel olarak 17 ve 18 Ağustos testlerim böyle. Kuruma çizgisi de olabilir diyebilirsiniz ama daha önce onlrca test yaptım hepsi duruyor pırıl pırıl:)) Dünkü testten sonra bugün başka bir marka ile denedim, sonuç aynı. İkisi de 2 saat sonra böyle oldu. Aradaki farkı görmeniz açısından 13 ve 14 Ağustos u da ekliyorum. Daha eski olmasına rağmen kuruma çizgisi vs hiç bir şey yok. Yorumlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlar
Bana soruyorsanız kan verdim bekliyorumSonuç ne oldu acaba merak ettim :)
Belirtileriniz neydi ?Hamileyimm
Yine hiç belirtim yoktu diyebiliriz, adet bile oldum, bat den 4-5 gün önce, 1,5 -2 gün sürdü. Normalde 4 gün sürer. Yerleşme kanaması gibi değil. Normal yoğunlukta.Belirtileriniz neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?