İdrar testi yaptım anlayanlar lütfen bakabilir misiniz?

tekrar test yaptınız mı? ben de dün sonradan farkettim hayalet çizgi vardı ama, regl oldum leke şeklinde iki gün önce geçti olsa belirgin çıkardı benim diye düşünüyorum o yüzden tekrar yapmaya cesaret edemedim bir kaç gün geçsin belirtim olursa yaparım diye düşünüyorum

Bu testi sabah yaptım zaten. Ben önceki hamileliğimde 5 ay adet olduğum için adete takılmiyorum

Çizgi var gibi ama bi test daha yapin bence

Merhaba hanımlar dünkü testimi biliyorsunuz, yarın yine tekrarlayın demiştiniz genel olarak 17 ve 18 Ağustos testlerim böyle. Kuruma çizgisi de olabilir diyebilirsiniz ama daha önce onlrca test yaptım hepsi duruyor pırıl pırıl:)) Dünkü testten sonra bugün başka bir marka ile denedim, sonuç aynı. İkisi de 2 saat sonra böyle oldu. Aradaki farkı görmeniz açısından 13 ve 14 Ağustos u da ekliyorum. Daha eski olmasına rağmen kuruma çizgisi vs hiç bir şey yok. Yorumlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_20220818_151300.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20220818_151220.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 124
Kaset test yerine erken gebelik testi alıp yaparsan daha net görünür varsa. Çok belli olmuyor bunlarda

Burda gölge çizgi gorunuyo mu kızlar ?

Eklentiler

• IMG20220829083500.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…